- Член од
- 3 март 2020
- Мислења
- 2.413
- Поени од реакции
- 5.066
Не, ама сум многу приземна кога е љубов во прашањеИзгледа и ти не си далеко од тинејџерство.
Не, ама сум многу приземна кога е љубов во прашањеИзгледа и ти не си далеко од тинејџерство.
Што подразбираш под приземна?Не, ама сум многу приземна кога е љубов во прашање
Не верувам во фатална љубов, љубов на прв поглед, и слично, што знам, веројатно сè спротивно од тоа што значи да „леташ“Што подразбираш под приземна?
Па ако не леташ далеко си ти од поимот љубов срце. Љубовта не е математика.Не верувам во фатална љубов, љубов на прв поглед, и слично, што знам, веројатно сè спротивно од тоа што значи да „леташ“
Летај си ти, не ти бранамПа ако не леташ далеко си ти од поимот љубов срце. Љубовта не е математика.
Те прашав бидејќи секој има различна дефиниција за приземна/приземен. Дали тоа значи дека повеќе се потпираш на здравиот разумот за разлика од останатите луѓе?Не верувам во фатална љубов, љубов на прв поглед, и слично, што знам, веројатно сè спротивно од тоа што значи да „леташ“
Има секакви „останати луѓе“ со свои идеи и замисли за тоа што е љубов.Те прашав бидејќи секој има различна дефиниција за приземна/приземен. Дали тоа значи дека повеќе се потпираш на здравиот разумот за разлика од останатите луѓе?
Разум - интелект нема врска со заљубувањето. Напротив ако калкулираш како шо веровартно Виолетчето калкулира тука нема ни 2 посто од од Љ, а не од целиот збор, туку е само глума.Те прашав бидејќи секој има различна дефиниција за приземна/приземен. Дали тоа значи дека повеќе се потпираш на здравиот разумот за разлика од останатите луѓе?
Ево. Прва збор у главата е "варање". Тај поим се појавува у аклот едино кога е заразен со љубомора.Има секакви „останати луѓе“ со свои идеи и замисли за тоа што е љубов.
А разум треба, барем по малку, не може тој да ја вара јавно, (или боже ме сачувај да ја тепа), а таа да плаче и да вели дека го сака. Тоа љубов не е.
Секако дека има луѓе кои имаат различна слика и мислење по ова прашање . Знаеш зошто луѓето преоѓаат преку сето тоа што го напиша? Затоа што еден од најголемите стравови на луѓето е дека ќе останат сами. Затоа и трпат многу работи , иако не треба да го прават тоа.Има секакви „останати луѓе“ со свои идеи и замисли за тоа што е љубов.
А разум треба, барем по малку, не може тој да ја вара јавно, (или боже ме сачувај да ја тепа), а таа да плаче и да вели дека го сака. Тоа љубов не е.
Не знам што е посмешно, глупостите кои ги лупеташ или тоа што мислиш дека си некаков авторитет на тема љубов и секс.Шо мешате баби и жаби. Прашањето е просто и одговор е уште попрос. - НЕ!
И може темата да иде у канта. @коцка