Sekako deka ima i toa so garancija!дали можете да идете со човек што не го сакате но сепак ви е убаво со него и сакате да сте со него?
Sekako deka ima i toa so garancija!дали можете да идете со човек што не го сакате но сепак ви е убаво со него и сакате да сте со него?
Тогај тоа не е љубовна врска. Како сакаш наречи ја ама љубовна не е.Sekako deka ima i toa so garancija!
No samo vo eden slucaj i nikoj drug, ima pari, skapa kola, im prai kejf zosto da ne odis so nekoj koga ti dava se sto sakas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не го лажи детето. Во овој случај имаме љубов кон парите и автомобилот, таква љубов во денешно време е многу честа. Плус гледаш дека и гаранција дава.Тогај тоа не е љубовна врска. Како сакаш наречи ја ама љубовна не е.
Ааа да, не ја приметив гаранцијата. Не кажа само коуку гаранција дава?Не го лажи детето. Во овој случај имаме љубов кон парите и автомобилот, таква љубов во денешно време е многу честа. Плус гледаш дека и гаранција дава.
Ааа да, не ја приметив гаранцијата. Не кажа само коуку гаранција дава?
Па има симпатии бе Виолетче. И тоа е сакање само ептен површно.Дали можете да бидете во љубовна врска со човек што не го сакате?
Се разбира, кога почнуваш љубовна врска сè уште не го сакаш дечкото/девојката, тоа доаѓа понатаму, ако дојде
Ако чекаш да почнеш врска откако ќе засакаш некого, тешко тебе: остана сам/сама
Ако ти е тебе симпатија, може ти нејзе не си ѝ (и обратно), и автоматски едниот од двајцата би започнал врска без сакање.Па има симпатии бе Виолетче. И тоа е сакање само ептен површно.
Изгледа и ти не си далеко од тинејџерство.Ако ти е тебе симпатија, може ти нејзе не си ѝ (и обратно), и автоматски едниот од двајцата би започнал врска без сакање.
п.с. Јас одговорив на прашањето, деновиве ми изчегува темата во „Што е ново?“, а немам појма ни кој ја почнал ни зошто