- Член од
- 3 декември 2008
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 0
дали можете да идете со човек што не го сакате но сепак ви е убаво со него и сакате да сте со него?
Абе можеме сите,ама не сакаме пошо не у ред.Можам.
Абе ако ни е убаво и ако сакаме да сме со него ќе го засакаме.дали можете да идете со човек што не го сакате но сепак ви е убаво со него и сакате да сте со него?
Зашто не е у ред? Прашањето беше - убаво ти е со некој, ама не си заљубен/а, нели? Тоа се дешава, и не е ништо страшно, што се растрипавте сите?Абе можеме сите,ама не сакаме пошо не у ред.
Абе можеме сите,ама не сакаме пошо не у ред.
грешно предпоставуваш, пошто ако не си заљубена, не ни идеш со него, односно си без врска.Зашто не е у ред? Прашањето беше - убаво ти е со некој, ама не си заљубен/а, нели? Тоа се дешава, и не е ништо страшно, што се растрипавте сите?
Некогаш во таквите врски и се случува да дојде до заљубување покасно, ама не мора да значи...
Сум била во вакви врски, претпоставувам како и повеќето овде...
Ох, душо романтична... Стварно сакам да знам ако ти се стави некоја лудо добра цура вечер и ти каже „ај да се фатиме“ што ќе направиш. Уствари што те знам, можда едноставно си лесно заљубливгрешно предпоставуваш.
Па добро де.Си кажав јас.Недела до 2, па ако настане заљубување у тој период ОК.,ако не КО.:pos2:Зашто не е у ред? Прашањето беше - убаво ти е со некој, ама не си заљубен/а, нели? Тоа се дешава, и не е ништо страшно, што се растрипавте сите?
Некогаш во таквите врски и се случува да дојде до заљубување покасно, ама не мора да значи...
Сум била во вакви врски, претпоставувам како и повеќето овде...
нема шанси, мојата цура е увек полудо добра, док ја сакам нормално.:baeh:Ох, душо романтична... Стварно сакам да знам ако ти се стави некоја лудо добра цура вечер и ти каже „ај да се фатиме“ што ќе направиш. Уствари што те знам, можда едноставно си лесно заљублив