GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.826
- Поени од реакции
- 11.829
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
дистингвнеш 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мојот го земав од Декатлон.Ме интересира дали имате и користите foam roller? Многу ми се стегнати листовите и позади хемс и бутови, се мислам да зеам еден. Ако имате од кај сте го купиле?
Јас го земав овојМе интересира дали имате и користите foam roller? Многу ми се стегнати листовите и позади хемс и бутови, се мислам да зеам еден. Ако имате од кај сте го купиле?
Повеќе бројчиња од повеќе тимови беа подарени на некој друг ако тој што го купил првично бројчето, не бил во можност да трча. Ова се правело на Скопски, а и на сите други, често и организаторот поврзувал со луѓе кои барале бројче ако си подарувал, организатори на трки се залагале ти да го подариш бројчето ако не си во можност да трчаш, за да има број на учесници сличен на број на пријавени, да не е огромна разлика. Е сега се погоди резултат од тие броеви (тој на машкото со женско бројче) да влезе во рангирање и да се освои второ место на таа категорија по тимови, каде што и немало трето. И организаторот на трката во Охрид, јавно објавил слики од луѓето кои правеле прекршок и го казнил претседателот на клубот од каде што биле луѓето кои замениле бројче на 5 години забрана на учество на трката Охрид Трчат, нешто што нема никаква логикаХах
Ги читав коментарите кај Перо Камиказа.
Ако добро разбрав тој што го заменил бројот бил маж, а бројчето се водело на жена и освоил место на подиум. Македонско-афрички случај, класика. И после имаш подоле крв-коментари со "аргументи".
Мене ми личи на пропуст на организаторот, со тоа што не ги знам сите детаљи од случкава. Го критикуваа Кире од Скопски дека не враќале пари за откажан настан и сл., мада, кога се откажа Скопски поради Диво насеље, следната година важеа котизациите од претходната.