Vo red bi bilo i da se izvinite koga pišuvate na za nas tuđ jazik. Go nema ni toa, neka vi služi na čest.
Mislim da si dobio moje lično izvinjenje , kao i objašnjenje , ništa nisi ni odgovorio , pa se pitam i šta sam ti se izvinjavao..Ne misliš valjda da ti se svako par dana izvinjavam , ili da mozda u potpis stavim izvinjenje ako će ti biti lakše..
Opet ja pišem o klimama , jezik očigledno nije nikakva prepreka , pa sam te pitao sta je onda problem , ni to nisi odgovorio..
Član sam ovog foruma već dvije godine i mogu ti reći da sam se načitao i prepucavanja i žalopojki i hvalospjeva i , na makedonskom..Sad mi reci u čemu je razlika ?Vaka što imame od nivnoto prepukuvanje tuka, zar malku ovde go ima? Što mora da čitam žalopojki i hvalospevi nivni? Što korist ima forumov od ova
. I na hr, sr i bih forumima vrlo često se desi da nalete ljudi i pišu čak i na engleskom jeziku, pa im niko jednu ružnu reč ne uputi zbog toga. Ko hoće, i zna jezik komunicira sa njima, ko neće ili ne razume jednostavno obiđe i to je to. Niko i ne pomišlja da ih proteruje na ovakav način samo zato što ne znaju 'ebeni jezik.