Uz svo dužno poštovanje prema svim članovima foruma, ovo je potpuno bezveze predlog. Ja sam se ovde učlenio jer sam u potrazi za novom klimom, a obzirom da forumi u bih i hr nisu baš nešto aktivni ovde sam za vrlo kratko vreme uspeo da nađem dosta korisnih informacija. Mislim da su postovi koje pišu pojedine kolege koje nisu iz MK vrlo korisni i informativni, i tu pre svega mislim na kolege proleter1000 i Alena123, bez obzira na činjenicu što nisu korisnici istog brenda, i da ne bi bilo u redu zbog par pojedinaca da svi ostzali budu uskraćeni za pisanje članova poput njih. Da, mislim da i ovde, kao i na svim drugim forumima, ima dosta trolova, duplih naloga, i beskrupuloznih ložača, ali sam siguran da toj grupi ne pripadaju njih dvojica, i da bi bilo šteta uskratiti ovaj forum za pisanje bar njih dvojice koji spadaju u "ne se otuka" grupu. Ima se od njih dosta toga pametnog i konstruktivnog pročitati, čak i kada varnice sevaju....и во меѓувреме да ги блокирате сите ИП адреси што не се оттука?!
Последно уредено:
ако се уште ти смета ова има соодветна тема за тоа, овде за клими де расправавте
Ama nekako se mislam deka ste vojska pratena za da branite nesto sto ne se brani.