не знам, Езган ми личи на турско име, башка презимето е друга работа...Алиоски е чист албанец, нема торбеши во Црнилиште
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не знам, Езган ми личи на турско име, башка презимето е друга работа...Алиоски е чист албанец, нема торбеши во Црнилиште
Тоа ски е комунистички порано што му давале. По правило тој е Алии некако.не знам, Езган ми личи на турско име, башка презимето е друга работа...
И сите Грци се македонци. Костас, Александрос, Јанис...ју нејм ит.Тоа ски е комунистички порано што му давале. По правило тој е Алии некако.
Да, точно. Најслабата Македонија загуби таму 1-0 во квалификациите во 2014 негде. Е сега Украина горе долу има исти играчи кои играле тогаш, а ние имаме подруг тим (Пандев не играше тогаш на тие квалификации). А и голем дел од играчиве кои играа на младинското Еуро ја тепаа Украина два пати во квалификациите.Не би рекол дека тоа беше најслабата репрезентација на Македонија. Со Шевченко кога игравме топ беше атмосферата, Градски беше полн за пријателски утакмици, дечките играа како натпреварите да се квалификациски. Имавме коска одбрана тогаш, тешко примавме голови.
можда некој кој треба да се продадеЕве поминаа скоро 24 часа од почетокот на натпреварот со Австрија а мене се уште ме мачи прашањето who the fuck е Тихомир Костадинов?
Мн нормално !можда некој кој треба да се продаде
Барем да се фрлаше во вир, се фрли на бетон кожа ваљда си одра. Послем тоа демек не ме боли глеј скокам.Да се посмееме малце у меѓувреме