ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 140 67,3%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 13,9%

• Вкупно гласачи
    208
Член од
3 март 2021
Мислења
589
Поени од реакции
1.015
Па тоа не е само перспектива на претседателката на унија, туку на сите партии од почетокот на одржување на локални. Центар вреди колку петнаесет Старавини (не буквално, туку карикирам да доловам поента). Барем мене ми се чини дека партиите така гледаат на локалниве.
Во повеќето Скопски општини СДСМ ќе изгази, со Петре ќе се иде на втор круг и таму ќе тепа.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.070
Поени од реакции
4.120
Мајка ебаа од работа
Реално 2цата пратеници на Левица моментално вредат колку 200 на дпмне а може и више.

Дпмне со Мицко моментално не знае ни што прави ни кај се наоѓа а ни што им е целта, ако нешто не сменат или повторно изгубат ќе треба да се распаднат после избори за доброто на државата.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.801
Поени од реакции
3.903
Реално 2цата пратеници на Левица моментално вредат колку 200 на дпмне а може и више.

Дпмне со Мицко моментално не знае ни што прави ни кај се наоѓа а ни што им е целта, ако нешто не сменат или повторно изгубат ќе треба да се распаднат после избори за доброто на државата.
Не знам по кој критериум или единица мерка го пресмета тоа. Буквално откако се они во собрание ништо не се смени на подобро, напротив во Македонија се живее многу полошо од било кога до сега. И секоја година е се полошо и полошо.
Они најавија промени откако ке влезат во парламент, ќе ја спаселе Македонија ќе поништеле Преспански договор :tvg: , како беше оноа Левица од парламент демек само да влеземе во собрание и ќе видите што ќе се случи.
Онака ништо не се случи, заев си тера со агендата, Лапасиев секој ден си збори пред знамето на нато, си прими уверение за пратеник на Северна Република Македонија фино лепо го има и на слика окезен и си прима платичка нормално од буџет на РСМ и никому ништо. Тоа не му смета.
А ви продава приказни дека се бори за вас страдалниците

Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.799
Поени од реакции
37.802
Toa nisto e povekje od nistoto od DPMNE.
...точно, ја укина таксата за ТВрадиодифузија, го укина додатокот за трето дете, го укина психолошкиот тест при вработување посебно кај директориски места, укина полагање на тестови на директорите пред да ја добијат функцијата, ги укина задолжително знаење на англиски или друг странски јазик на високи позици на вработување како и години на искуство на тоа работно место за што конкурира за висока позиција, го прекина градењето на автопатот Кичево -Охрид,
не ја реши Електронската картица за здравствена заштита, образованието ни е кој како сака и каде сака да си купи дипломи, а тие што ќе откријат манипулации и злоупотреба истите одговараат за бруталност и се остранети, почнавме со производство на марихуана, укинати многу земјоделски субвенции, издавање на македонски пасоши на странци кои немат благе везе со МКД т.е. над 200 сомнителни лица со докажан недокажано криминална активност што со македонски пасош ја брука МКД низ крими активности низ светот, не почна да гради ама баш никаков ниеден објект, ниту клинички центар, ниту било кој објект...освен еден тревник на плоштад од не знам колку шестцифрени евра, па се до донирани вакцини, поради големата алчност за провизија при купување со сопствени пари вакцини,
судството покорумпирано здравје, циркуси со Катица Јанева, циркуси со СЈО ( како дел и Апасиев) , брука за судството со нивни високи самоодредени исплати и патни трошоци, купување на 45 возила за министерствата, а немање амбулантски возила,
до утре можам да го пишам денешното „ништо“ наспрам минатото „ништо“!

па некако ништото на предходната владеачка партија е многу помало од ништото на сегашната што ти некако не ти се гледа ( па и Апасиев го сметам веќе во ова моментално ништо), а тоа е менување на името на државата, губење на идентитетот и историјата, јазикот, ама што да пишувам јас тука, тебе qур те боли за МКД таму во ЕУ, гледам јас бајаги месечни исплатување за општо замајување на народот со месечни пишанки на рандом Нет, сите ние веќе сме родени во непостоечка држава дали тоа ти е јасно, поголемо ништо што направиле овие денес на Власт го нема ниту ЌЕ, ЌЕ , ЌЕ има!

...омилена денешна активност на терен ќе, ќе, ќе направиме!
( а замисли не сум партиски човек, а тек да бидам!)

Последно уредено:
Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.070
Поени од реакции
4.120
А ви продава приказни дека се бори за вас страдалниците
Никој ништо не ми продава, едноставно со свои очи гледам кој колку е ангажиран и колку се труди, освен ботовски пресови со читање од дпмне друго ништо не видов.

Дпмне дозволи да се смени името а рекоа дека никогаш нема да допуштат на Заев да му пројде тоа, дадоа согласност и преќутеа стотици штетни закони и дозволија нивни луѓе да лежат во затвор додека грујо си го прчи во Унгарија, т.е. сè што збореа дека нема да дозволат - излажаа, а предавство никој не заборава. И да мислиш дека раководството на дпмне не работи и не пере пари заедно со сдс треба да си стварно не при свест.

И заборавив уште ова прашање никој не ми го одговори, откако покрај другите ствари го преќути и принципот "победник со победник", како дпмне планира да дојде некогаш на власт, ќе освои 61+ пратеник или ќе коалицира со дуи, ве молам одговорете ми.

Последно уредено:
Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
Преговорите со Бугарија....дојди ќе пиеме пиво, од 15 до 17.00.
Автоматски споено мислење:
Преговорачкиот процес воопшто не се одвива така да нема против што да се искача на протести. И понатаму се остава впечаток дека да гориш бугарско знаме е во ред, а белата раса потекнува од Македонците кои Господ ги створил на десетиот ден од генезата на светот. Затоа уште не постоjат услови за прва меѓувладина конференциjа со земjите-членки.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.799
Поени од реакции
37.802
Никој ништо не ми продава, едноставно со свои очи гледам кој колку е ангажиран и колку се труди, освен ботовски пресови со читање од дпмне друго ништо не видов.
Дпмне дозволи да се смени името а рекоа дека никогаш нема да допуштат на Заев да му пројде тоа, дадоа согласност и преќутеа стотици штетни закони и дозволија нивни луѓе да лежат во затвор додека грујо си го прчи во Унгарија, т.е. сè што збореа дека нема да дозволат - излажаа, а предавство никој не заборава. И да мислиш дека раководството на дпмне не работи и не пере пари заедно со сдс треба да си стварно не при свест.
И заборавив уште ова прашање никој не ми го одговори, откако покрај другите ствари го преќути и принципот "победник со победник", како дпмне планира да дојде некогаш на власт, ќе освои 61+ пратеник или ќе коалицира со дуи, ве молам одговорете ми.
... ти не ги окривуваш сегашнава власт која работеше тоа што единствено работеше и го смени името, па сега се реди ред маале, историја, јазик...ама била крива вмро? :pos:
... и начинот како Рашковски, Јанева, Боки и пун штурац такви што седат дома со демек „домашен притвор“ , па шупчење на Мијалков, Камчевски... таман Грујо си го оправда заминувањето инкогнито, паметен дечко, алал да му е ...нека дише воздух слободно, оти ги гледаш овие „нема правда нема мир“ каков двоен аршин си имаат, сега ќе беше во затвор за два три шамари усно кажани, а овие со 200 продадени фалс пасоши ветер ги вее, па уште биле активни пасошите, а бе за таков куршлус не влада да падне, туку истата ќе исчезне од картата на светот!

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.801
Поени од реакции
3.903

Ти продава ти продава. Многу ангажиран и се трудел - труден да остане :icon_lol:

Лапасиев рече дека ке го врател името ќе го поништел преспанскиот - well, we are waiting. Не само што не го поништува туку гордо стои пред знамето на нато, нели како што тој вели, фашистичка организација. Плус платата не му е проблем да му стига од буџет на РСМ. Еден протест не организираше за името. Ај што не организираше, туку не ни учестуваше на ниту еден и не дојде на оној за уставобранителите.
За разлика од сега на сите протести беше кога го носеше Заев на власт онака баш у први редови.
Како да ти кажам, толку од Лапасиев големиот македонец, борец за Мк и правата на македонците.
Ама ти и таквите страдалници ко тебе се тешат абе многу работел многу бил ангажиран :tvg:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
...точно, ја укина таксата за ТВрадиодифузија, го укина додатокот за трето дете, го укина психолошкиот тест при вработување посебно кај директориски места, укина полагање на тестови на директорите пред да ја добијат функцијата, ги укина задолжително знаење на англиски или друг странски јазик на високи позици на вработување како и години на искуство на тоа работно место за што конкурира за висока позиција, го прекина градењето на автопатот Кичево -Охрид,
не ја реши Електронската картица за здравствена заштита, образованието ни е кој како сака и каде сака да си купи дипломи, а тие што ќе откријат манипулации и злоупотреба истите одговараат за бруталност и се остранети, почнавме со производство на марихуана, укинати многу земјоделски субвенции, издавање на македонски пасоши на странци кои немат благе везе со МКД т.е. над 200 сомнителни лица со докажан недокажано криминална активност што со македонски пасош ја брука МКД низ крими активности низ светот, не почна да гради ама баш никаков ниеден објект, ниту клинички центар, ниту било кој објект...освен еден тревник на плоштад од не знам колку шестцифрени евра, па се до донирани вакцини, поради големата алчност за провизија при купување со сопствени пари вакцини,
судството покорумпирано здравје, циркуси со Катица Јанева, циркуси со СЈО ( како дел и Апасиев) , брука за судството со нивни високи самоодредени исплати и патни трошоци, купување на 45 возила за министерствата, а немање амбулантски возила,
до утре можам да го пишам денешното „ништо“ наспрам минатото „ништо“!

па некако ништото на предходната владеачка партија е многу помало од ништото на сегашната што ти некако не ти се гледа ( па и Апасиев го сметам веќе во ова моментално ништо), а тоа е менување на името на државата, губење на идентитетот и историјата, јазикот, ама што да пишувам јас тука, тебе qур те боли за МКД таму во ЕУ, гледам јас бајаги месечни исплатување за општо замајување на народот со месечни пишанки на рандом Нет, сите ние веќе сме родени во непостоечка држава дали тоа ти е јасно, поголемо ништо што направиле овие денес на Власт го нема ниту ЌЕ, ЌЕ , ЌЕ има!

...омилена денешна активност на терен ќе, ќе, ќе направиме!
( а замисли не сум партиски човек, а тек да бидам!)
Жено успори малце. Тоа ништо на Левица како опозиција е повеќе од ДПМНЕвско ништо како опозиција. Не споредујв СДС на власт и ДПМНЕ на власт.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.799
Поени од реакции
37.802
Жено успори малце. Тоа ништо на Левица како опозиција е повеќе од ДПМНЕвско ништо како опозиција. Не споредујв СДС на власт и ДПМНЕ на власт.

...жено? :pos: така те учат во ЕУ или од вакцината е? јас коментирам, возврати со нормален комент, не туку се спуштај како на пазар, не купуваш компири!

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Овој од Карпош и Мицкоски да го чита секој ден ќе се замисли дали да гласа за дпмне.
Автоматски споено мислење:

Најде и ти на кого да објаснуваш. Нема менување на мислење, прифаќање работи кои се подобри, промена на ставови, ќе се живее во '90 и ќе се гласа за дпмне па и некој циган од улица да е на местото на Мицкоски.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
...жено? :pos: така те учат во ЕУ или од вакцината е? јас коментирам, возврати со нормален комент, не туку се спуштај како на пазар, не купуваш компири!
За греота.

Kajgana Shop

На врв Bottom