ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 140 67,3%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 13,9%

• Вкупно гласачи
    208

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.650
Поени од реакции
22.384
Си одам, ми се погоди сега немам ептен ништо што да правам...ве оставам, продолжите со поддршка за чекичот.
Автоматски споено мислење:

Нема потреба да пратам политика, ВМРО е у опозиција. Никаква значајна одлука не може да донесе Мицко, а и да пробал да се пазари го поддржувам затоа што овој брод е веќе потонат.
Kako ne moze? Za sto gi cuva 40 i kusur pratenici. Vidi Levica sto pravi so 2. E tie stvarno ne mozat mnogu da smenat ama DPMNE so resursite koi gi ima? Ne znam ja zosto da glasam nekogo da ja vodi drzavata koga ne znae ni da vodi opozicija.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Kako ne moze? Za sto gi cuva 40 i kusur pratenici. Vidi Levica sto pravi so 2. E tie stvarno ne mozat mnogu da smenat ama DPMNE so resursite koi gi ima? Ne znam ja zosto da glasam nekogo da ja vodi drzavata koga ne znae ni da vodi opozicija.
Остајте го чекичов да заврши работа и не пишувајте веќе по темиве, досадни сте а и туѓ срам ме фаќа од тоа колку се блада.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Нема ти кажано Боди дека сѐ ова е тактика. Баш она " ...азното само ќе си дојде ".

Ќе излезе на крај работава лубрикантите шо ги купи владата се уствари за Мице да се чувствува удобно дур му седи во скут на Заев.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Нема ти кажано Боди дека сѐ ова е тактика. Баш она " ...азното само ќе си дојде ".

Ќе излезе на крај работава лубрикантите шо ги купи владата се уствари за Мице да се чувствува удобно дур му седи во скут на Заев.
Ти среќен ли си со тоа што Мице му седел у скут?
1623159410342.jpeg
Морам вака...не бива другачие.
Ипак да дополнам, ова си ти како се радуваш у целата ситуација.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.725
Од полициска до врв?
Можно е.
Ја кога сум се спремал за велигденски маратон сум постигнувал слични времиња.
Баш не ми делува ко спремен дечко.
Повеќе на крмак.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Член од
24 март 2010
Мислења
15.356
Поени од реакции
26.368
Кој од дпмнеовците тука сака кладба во 100 евра (ама најсериозно со плаќање со сѐ, ако прифати и не плати да биде баниран од тука) дека Мицкоски нема да тепа ни еднаш (со бројки; 1) на избори дури е политичар? :icon_lol:

Па по глуп, тромав и смотан политичар од него не постои.
Јас ќе ти се кладам, ако ти прифатиш да се кладиме дека утре ќе изгрее сонце, на 1000 евра.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.485
Поени од реакции
84.944
Јас ќе ти се кладам, ако ти прифатиш да се кладиме дека утре ќе изгрее сонце, на 1000 евра.
Демек до толку сте сигурни и двајцата дека Мицковски нема да земе избори?
Ја мислам дека следниве ВМРО ќе има најдобри резултати од сите партии. Коалиции се друга работа.

(ок и за прошлите така мислев, али сега е друго)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.356
Поени од реакции
26.368
Демек до толку сте сигурни и двајцата дека Мицковски нема да земе избори?
Ја мислам дека следниве ВМРО ќе има најдобри резултати од сите партии. Коалиции се друга работа.

(ок и за прошлите така мислев, али сега е друго)
Проблемот на Мицкоски е што паѓа во кампања. Прошлите избори да се оддржеа во март, без кампања, ќе ги добиеше (пак немаше да формира влада).

Локалните дали ќе ги добие зависи по кој критериум гледаш. Јас го делам ставот на претседателката му на УЖ, дека не ми е гајле за Пехчево. Да се оддржеа на почеток на мај, ќе се кладев дека ќе освои градоначалник на Скопје. За октомври не би се, затоа што ќе изгуби од улицата на која нема капацитет да излезе.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.485
Поени од реакции
84.944
Не дека е способен.
Туку дека има објективни причини регулар Џо да не гласа за СДСМ (а и за Левица).
Автоматски споено мислење:

Локалните дали ќе ги добие зависи по кој критериум гледаш. Јас го делам ставот на претседателката му на УЖ, дека не ми е гајле за Пехчево.
Па тоа не е само перспектива на претседателката на унија, туку на сите партии од почетокот на одржување на локални. Центар вреди колку петнаесет Старавини (не буквално, туку карикирам да доловам поента). Барем мене ми се чини дека партиите така гледаат на локалниве.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.013
Поени од реакции
51.221
Еве ги моментално со најгенијална идеја за блокирање сообраќај во Скопје сигурено стекнуваат симпатии и наклоност на јавноста, додека сите се заглавени и им пцујат мајки и сестри.
ВМРО во моментов ја живее таа импотентна фаза на Бранко Црвенковски кога се врати во СДС и не знаеше кај тера, па мораше да ги пушта Лиле Стечајката и Душко Млекарот да му дигаат галама по раскрсници.
СДС тогаш бар имаа муда да исценираат ѓурутлтија во Собрание и да изедат ќутек, од овие максимум ќе биде овој привиден отпор и глумење лудило.

Kajgana Shop

На врв Bottom