Имаше поени, за разлика од другите натпревари... само има и доста промашени. Им се одлепија во 3/4Рендел е распаднат, ништо не изигра у плејофов.
на почетокот само форсира
Имаше поени, за разлика од другите натпревари... само има и доста промашени. Им се одлепија во 3/4Рендел е распаднат, ништо не изигра у плејофов.
на почетокот само форсира
Катастрофа.Се труди Рендал, ама Богдановиќ и Галинари се подобри од него.
Најверојатно Тре нема ни да влезе во 4та четвртина
Уште еден пост на темава да не ти видам. Ае, гит.Kris Pol vo serijava protiv Lakersi stava 7,6,7 poeni a i vecerva izgleda ke ostane ispod 10 poeni, vo prva cetvrtina ima samo 2pts. Mizerija
Ne go igram nikogas cp3. Buker go igrav 28.5+go igral plus, so ne ti e jasno
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Vakvi mizerni igraci kako CP3 samo na teletekst proveruvam, ama vecerva ja gledam utakmicava zaso go imam Buker plus.Уште еден пост на темава да не ти видам. Ае, гит.
Човекот со една рака игра, по 20минути, од прва утакмица, тој ми вика мизерија
Оди глеај на телетекст ти ебам тоа телетабисот.
Освен Шрудер и Леброн, се друго нека го пратат во Детроит, со Драмонд the delusional princess на чело. Не ми се верува дека човекот едно време викаше дека е подобар од Ембид.Интересно судење и уште поинтересна екипа Лејкерс, се распаднаа како лего коцки ти ебам тоа умрените. Ајде тегавете се сеа уште 3 утакмици место 3 1 да поведат и да ја привршат серијата.
Крис Пол среде Стејплс им вика I am a bad man...