Реално за 3-4 години Сити ќе го помини Челзи како брз возMajor trophies in last 20 seasons:
Chelsea: 17
Man City: 13
Man United: 13
Arsenal: 9
Liverpool: 9
Живи били па видели.Реално за 3-4 години Сити ќе го помини Челзи како брз воз.
Ако случајно го земат Грилиш тогаш ќе биди GG.
Гледаме колку го јаде од кога е дојден...3 титули во 5 години со огромна бодовна разлика акумулирано.Живи били па видели.
Ако измислува Пеп пак топла вода без класичен Шпиц, и без Дм. Во Англија ќе го јаде од Јунајтед , Ливерпул и остали.
Да. Со оглед на тоа дека минатите две титули ги освои со состав кај што имаше шпиц во Агуеро и класичен Дм. Не викам не, Гвардиола е одличен тренер, резулататите говорат дека гази лигашки. Ама ете во ЛШ сепак не успева со таа филозофија.Гледаме колку го јаде од кога е дојден...3 титули во 5 години со огромна бодовна разлика акумулирано.
Сакав да ги провоцирам навивачите на Ман Утд и Ставрогринвинтинпинкивинкидипсилалаипо. Ако за мене прашуваш.Види ги овие од Ливерпул, сега почнаа за Челзи да навиваат. Не ме ни чуди, последните 2 години секој втор за Ливерпул почна да навива. Со исклучок на поединци.
а зашто па фановите на Јунајтед би биле повеќе засегнати од тие на Арсенал или Тотенхем извини ама…Сакав да ги провоцирам навивачите на Ман Утд и Ставрогринвинтинпинкивинкидипсилалаипо. Ако за мене прашуваш.
првенство е сосема различно од ЛШ натпреварување, премногу натпревари се и трпи секакви претумбацииДа. Со оглед на тоа дека минатите две титули ги освои со состав кај што имаше шпиц во Агуеро и класичен Дм. Не викам не, Гвардиола е одличен тренер, резулататите говорат дека гази лигашки. Ама ете во ЛШ сепак не успева со таа филозофија.
Тухел со пола прв тим од Челзи има некаква врска, национална или работел со нив! Мислам може да се разбере и им го знае табиетот, Силва, Пулишич, Хаверц, Мисмен, Рудигер...и тука паѓа митот како на секој тренер потребни му се играчи кои он ке си ги донесе за да му функционира системот
секоја чест без ниту еден свој играч дојде и ги направи шампиони, браво и за раководството на Челзи кои знаат како се води клуб за разлика од некои
Sent from my iPhone using Tapatalk
И Сити да победеше он пак исто ќе беше еуфоричен, не е битно за што и за кого, важно е да има повод да скренешТрент да не праиш трансфер во новиот шампион на европа? Зарем толку беше љубовта со клубот што живот значи?
Највеќе освоени титули во ЛШ за 2021 година - Челзи!Major trophies in last 20 seasons:
Chelsea: 17
Man City: 13
Man United: 13
Arsenal: 9
Liverpool: 9
И Сити да победеше он пак исто ќе беше еуфоричен, не е битно за што и за кого, важно е да има повод да скренеш![]()
Баш по таа логика во првенство можеш и да пробуваш тактики со 2 централни и 8у лажни деветки. Али ете и Пеп се изјасни дека сакал повеќе опции во средината затоа Стерлинг играл. Па кој кур нека продолжи само вака што е до мене .првенство е сосема различно од ЛШ натпреварување, премногу натпревари се и трпи секакви претумбации
Sent from my iPhone using Tapatalk
Немој жити све со овој. Ликот е пациент со стар јузернејм Костич, на кој што си навиваше за Челзи одамна дур не го напраи овој акаунт. Изгледа го мавна шизофренијата сеа коа освоија па се изгуби малцеВиди ги овие од Ливерпул, сега почнаа за Челзи да навиваат. Не ме ни чуди, последните 2 години секој втор за Ливерпул почна да навива. Со исклучок на поединци.