UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Јас.

И беше паднат во форма.

Со Тухел сега не само шо е у форма него има и нова димензија во играта кај него. Исто и Жоргињо. Братот изигра сезона ко Пирло во прајтајм.

Тухел мислев дека е мех тренер и дека не го бива за тим каде што има ѕвезди. Што може и е така сеуште пошто тука му се погоди тим без изразити ѕвезди во составот и му беше оставено да си го комбинира тимот како сака. Фантастичен тактичар и мотиватор е ликот, тренер на сезоната без конкуренција, превзема тим кој паѓаше во амбис, го крена до титула во ЛШ и куп финале.

Сега наредната сезона ќе треба да покаже и дали знае да си го крои тимот по своја желба.

Јас да сум Абрамовиќ, сега му праќам 150 милиони на Леви, им праќам бланко чекови на Кејн и Рамос, и земам уште некој средњак по желба на Тухел да се шуња на клупа и имам тим кој може следната сезона повторно лагано да атакува на ЛШ, имајќи во поглед каква е состојбата во другите екипи.

А да сум па Хари Кејн и ми стигнат понуди од Челзи и Сити, не се мислам ни секунда кај да потпишам. Имаш во опција тим кој сиот напад ќе го гради врз тебе и тим во кој тренерот најверојатно нема да те игра во финале на ЛШ, пошто имал визионерско халуцинирање ден пред финалето. Совршен фит се Челзи и Кејн, win win за двете страни.

Ќелавата превара нека си го собере Грилиш и нека игра со три лажни деветки следното финале, може ќе победи.

Честитки до Челзијашите, презаслужена титула.
Не беше ти, некој скоро го напиша тоа. :D

Далеку од ок играч е Канте. Фантастичен играч, кој го има на секоја педа од теренот. Не само што повлекува контри, тука ја крши играта на противникот на средината, а притоа неговата брзина е клучна за контранападите при изведувањето на корнери. Секаде е од огромна полза.

Има многу функции и неговата улога е есенцијална од Конте до Тухел. Единствен играч кој игра во добра конзистентна форма неколку сезони наназад.

Тука е и неговата скромност и не сака да се експонира многу.

Рамос не го сакам во Челси.

Гвардиола рече нема да инвестира во напаѓач, но му треба. Кејн ќе му ја донесе лесно титулата наредна сезона. Челси ги има Мичи, Жиру, Абрахам и Вернер. Ако дојде Кејн, двајца ќе си одат. Мичи и Жиру се главните кандидати. Вернер на крило. Ќе биде интересно, само не верувам дека Кејн ќе дојде во Челси.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.743
Поени од реакции
8.463
Мичи џичи, освен Жиру останатите тројца едвај личат на фудбалери. И заради нив Кејн би бил непотребен. Ок во еуфорија си разбирам, али не се губи ;)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.931
Поени од реакции
30.907
Честитки до навивачите на Челзи за освоената титула и честитки до навивачите на Реал за изгубеното финале на Гвардиола.
Не се само навивачите на Реал, цел форум ви се смее како дркате на визионерот дека бил најдобар.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И јас бе.
Точно е тоа што го пиша ЕлНињо. Паднат беше Канте под Сари и Лампард.
Кај Тухел полусезонава се врати у животна форма и се деси тоа што се деси со Челзи и него, мен оф д меч на сите утакмици.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.655
Поени од реакции
11.732
Јас.

И беше паднат во форма.

Со Тухел сега не само шо е у форма него има и нова димензија во играта кај него. Исто и Жоргињо. Братот изигра сезона ко Пирло во прајтајм.

Тухел мислев дека е мех тренер и дека не го бива за тим каде што има ѕвезди. Што може и е така сеуште пошто тука му се погоди тим без изразити ѕвезди во составот и му беше оставено да си го комбинира тимот како сака. Фантастичен тактичар и мотиватор е ликот, тренер на сезоната без конкуренција, превзема тим кој паѓаше во амбис, го крена до титула во ЛШ и куп финале.

Сега наредната сезона ќе треба да покаже и дали знае да си го крои тимот по своја желба.

Јас да сум Абрамовиќ, сега му праќам 150 милиони на Леви, им праќам бланко чекови на Кејн и Рамос, и земам уште некој средњак по желба на Тухел да се шуња на клупа и имам тим кој може следната сезона повторно лагано да атакува на ЛШ, имајќи во поглед каква е состојбата во другите екипи.

А да сум па Хари Кејн и ми стигнат понуди од Челзи и Сити, не се мислам ни секунда кај да потпишам. Имаш во опција тим кој сиот напад ќе го гради врз тебе и тим во кој тренерот најверојатно нема да те игра во финале на ЛШ, пошто имал визионерско халуцинирање ден пред финалето. Совршен фит се Челзи и Кејн, win win за двете страни.

Ќелавата превара нека си го собере Грилиш и нека игра со три лажни деветки следното финале, може ќе победи.

Честитки до Челзијашите, презаслужена титула.
и тука паѓа митот како на секој тренер потребни му се играчи кои он ке си ги донесе за да му функционира системот
секоја чест без ниту еден свој играч дојде и ги направи шампиони, браво и за раководството на Челзи кои знаат како се води клуб за разлика од некои

Sent from my iPhone using Tapatalk

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.629
Поени од реакции
22.365
Иначе Хааланд со 10 голови е најдобар стрелец оваа година во ЛШ.
Автоматски споено мислење:

1622372156489.png

Иначе Рудигер играше кај младинците на Дортмунд во времето.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Далеку од ок играч е Канте. Фантастичен играч, кој го има на секоја педа од теренот. Не само што повлекува контри, тука ја крши играта на противникот на средината, а притоа неговата брзина е клучна за контранападите при изведувањето на корнери. Секаде е од огромна полза.

Има многу функции и неговата улога е есенцијална од Конте до Тухел. Единствен играч кој игра во добра конзистентна форма неколку сезони наназад.

Тука е и неговата скромност и не сака да се експонира многу.

Рамос не го сакам во Челси.

Гвардиола рече нема да инвестира во напаѓач, но му треба. Кејн ќе му ја донесе лесно титулата наредна сезона. Челси ги има Мичи, Жиру, Абрахам и Вернер. Ако дојде Кејн, двајца ќе си одат. Мичи и Жиру се главните кандидати. Вернер на крило. Ќе биде интересно, само не верувам дека Кејн ќе дојде во Челси.
Мислам дека мора Челзи да земе уште еден искусен играч во одбрана, ако продолжи да игра со ваква формација Тухел.

Сите напаѓачи кои ги има Челзи моментално, заедно не се ни пола квалитетни колку Кејн. :D

Челзи има солидна ширина во составот, сеа им треба некој проверен производ за да им донесе дополнителни опции во тимот, затоа ги спомнав овие двајца, Кејн пошто е најдобриот шпиц достапен а Рамос пошто е најдобриот достапен без пари.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Челзи има солидна ширина во составот, сеа им треба некој проверен производ за да им донесе дополнителни опции во тимот, затоа ги спомнав овие двајца, Кејн пошто е најдобриот шпиц достапен а Рамос пошто е најдобриот достапен без пари.
Или да го соберат Варан затоа што нема шанси да играш со двајца 100 годишни дефанзивци :D

Здраво @zodiac21
screenshot_1 (1).png

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Нема Ставре да се јави, пакува куфери за Америка :cenzura:

Kajgana Shop