- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.378
- Поени од реакции
- 84.627
Тоа не знам - дали е полош од Интерстелар. Ваљда е.
Според тебе кој е најдобар филм 2010-2020?Тоа не знам - дали е полош од Интерстелар. Ваљда е.
Прегреал. Може да заклучиме дека јапонски софткор порн е истоштувачка ствар.Што се дешава со лепотанов @Vlatko_Gjorce исчезна?
Мене па, ми е тажно што Ла Ла Ланд и Казабланка не делат прво место со Амели, ама нели, сепак, колективна листа е, нема секој да се согласува со резултатите, that's the thing со колективни листи, ориентациони се и не се земаат ранкинзите здраво за готово.Мене пак најсмешно ми е тоа што La La Land и Three Billboards Outside Ebbing се пред Blade Runner 2049 на листата.![]()
За мене Three Billboards... е топ 3 филмови евер.Мене пак најсмешно ми е тоа што La La Land и Three Billboards Outside Ebbing се пред Blade Runner 2049 на листата.![]()
Околу Инсепшн и Интерстелар муабетот, можам да набројам пет филма кои ми се подобри од нив. Еве: Три Билбоардс, Фјури Роуд, Вич, Хередитари и било кој филм на Тарантино.Според тебе кој е најдобар филм 2010-2020?
Дали у ова било кој спаѓа и Once Upon a Time in Hollywood?и било кој филм на Тарантино.
На посебен начин добар филм. Јасно ми е дека на некој нема да му се допадне.Дали у ова било кој спаѓа и Once Upon a Time in Hollywood?![]()
нe e... Може да заклучиме дека јапонски софткор порн е истоштувачка ствар.
Once upon in hollywood mi e eden od 15-20te filmovi sto sum gi ocenil so 10ka dekadava. Sekako deka vredi da e na vakvi listi. Megutoa, da, film na dekadata e Interstellar. Posle idat la la land i site spomnati.Дали у ова било кој спаѓа и Once Upon a Time in Hollywood?![]()
И јас му имам дадено 4/5 на Once Upon, прашањето повеќе ми беше насочено кон тоа дали смета дека филмов е подобар од Интерстелар. Субјективно е се точно, ама не можам да си замислам да го видам Once Upon пред Интерстелар на некоја листа. Јас би рекол дека Тарантино има едно 5 филмови подобри од овој.Once upon in hollywood mi e eden od 15-20te filmovi sto sum gi ocenil so 10ka dekadava. Sekako deka vredi da e na vakvi listi. Megutoa, da, film na dekadata e Interstellar. Posle idat la la land i site spomnati.
Ama three bilboards da se spomnuva vo vakov kontekst e za visoka paricna kazna. Eve beric duzi 1200 evra na kajgana forumot.
Јас би додала неколку на списокот, можеби и редоследот би го сменилаТоп 10 у декадата според мое субјективно и секако небитно за широката раја, мислење.
1. Interstellar
2. Django
3. Hateful 8
4. Wolf of Wall Street
5. Intouchables
6. The Hunt
7. Shutter Island
8. Prisoners
9. Joker
10. Inception
Друже, ти си му дал 2/10 на Three Billboards...Once upon in hollywood mi e eden od 15-20te filmovi sto sum gi ocenil so 10ka dekadava. Sekako deka vredi da e na vakvi listi. Megutoa, da, film na dekadata e Interstellar. Posle idat la la land i site spomnati.
Ama three bilboards da se spomnuva vo vakov kontekst e za visoka paricna kazna. Eve beric duzi 1200 evra na kajgana forumot.