M
Macedon1um
Гостин
Ќе го остат Пирло на клупа ќе се убијам![]()
Демек од пласман во ЛШ му зависеше клупата на Пирло, ќе лета 100% нема шанси да го остават и наредна сезона
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го остат Пирло на клупа ќе се убијам![]()
Дај боже...Додуша ако вистина го носат Гатузо слободно нека останиДемек од пласман во ЛШ му зависеше клупата на Пирло, ќе лета 100% нема шанси да го остават и наредна сезона
Фараони изигра за Интер. Зошто? Пирло ќе остани тренерVo stilot na Trolejbusot: Inter mu pomogna na Juve za plasman na LS, mu pokloni 3 boda, i vo posledno kolo ex interas Faraoni im krati 2 boda na Napoli.. Fala Inter, fala Zang
Грешка си, само ти ја побивам теоријата. Ја денес на титула се радувам, ме боли кур за 4то место.![]()
Духот на Диего Армандо Марадона живее. Сите сме Наполи денес.
![]()
Ајде догодина ќе гледаме дерби во Лига Европа, Јувентус - Челзи.
Интераши ајде дома прибирајте се, не кур замарајте на темава со екипи што се бореа за ЛШ пласмани.![]()
А до пред 2 години кога ги плукав 90% од Интерашите и вие тука партал ме направјтеАх бе Наполи поселска екипа сте и од двеве од Рим заедно, ви ебем миџетите умрени!
Јуриќ да ти земе ЛШ у небитна утакмица! Хрк пу
Ако не помините групи наредна година, ќе те силоват за оваДобро е за фудбалска Италија што после 7 мачни години ќе испрати вистински гигант, тако речи powerhouse на турнирот наместо оние обиди за клуб што неуморно ширеа реа на резил и пораз.
А до пред 2 години кога ги плукав 90% од Интерашите и вие тука партал ме направјте
Автоматски споено мислење:
Ако не помините групи наредна година, ќе те силоват за ова![]()
Абе Гатузо се ти ебам и тебе и Наполи.....мада и ние се клањавме у Верона до 90та минута![]()