Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер, Милан, Јуве во ЛШ после долго време :D
Автоматски споено мислење:

Демек од пласман во ЛШ му зависеше клупата на Пирло, ќе лета 100% нема шанси да го остават и наредна сезона
Дај боже...Додуша ако вистина го носат Гатузо слободно нека остани

Vo stilot na Trolejbusot: Inter mu pomogna na Juve za plasman na LS, mu pokloni 3 boda, i vo posledno kolo ex interas Faraoni im krati 2 boda na Napoli.. Fala Inter, fala Zang
Фараони изигра за Интер. Зошто? Пирло ќе остани тренер :icon_lol:

Грешка си, само ти ја побивам теоријата. Ја денес на титула се радувам, ме боли кур за 4то место. :love:

Браво ептен јака теорија побиваш, свака част.

пс. Уште еднаш умри Фараони, матер ти ебам, да даде господ да се повредиш и никад у живот да не помирисаш топка :D.

кога не го става елмас да буши арно му се праЈ на копитото гатусо.........јувентус ја спаси сезоната се провна низ иглени уши, честитки на нероазурите перфектна серија А за нив од почеток до крај , честитки на миланезите имаат добри шанси да донесат поатрактивно име за в година со пласманот во ЛШ доколку имаат добар буџет и серија А одново да заличи на старите времиња

Интераши ајде дома прибирајте се, не кур замарајте на темава со екипи што се бореа за ЛШ пласмани. :kafence:

Ах бе Наполи поселска екипа сте и од двеве од Рим заедно, ви ебем миџетите умрени!
Јуриќ да ти земе ЛШ у небитна утакмица! Хрк пу

Интераши ајде дома прибирајте се, не кур замарајте на темава со екипи што се бореа за ЛШ пласмани. :kafence:

Добро е за фудбалска Италија што после 7 мачни години ќе испрати вистински гигант, тако речи powerhouse на турнирот наместо оние обиди за клуб што неуморно ширеа реа на резил и пораз.

Ах бе Наполи поселска екипа сте и од двеве од Рим заедно, ви ебем миџетите умрени!
Јуриќ да ти земе ЛШ у небитна утакмица! Хрк пу
А до пред 2 години кога ги плукав 90% од Интерашите и вие тука партал ме направјте :icon_lol:

Добро е за фудбалска Италија што после 7 мачни години ќе испрати вистински гигант, тако речи powerhouse на турнирот наместо оние обиди за клуб што неуморно ширеа реа на резил и пораз.
Ако не помините групи наредна година, ќе те силоват за ова :icon_lol:

А до пред 2 години кога ги плукав 90% од Интерашите и вие тука партал ме направјте :icon_lol:

Ако не помините групи наредна година, ќе те силоват за ова :icon_lol:

Да имаат само малце среќа у ждребката, да не им се паднат фудбалски велесили као Шахтјор и Мехеленгладшабах и нема да има проблем

Да имаат само малце среќа у ждребката, да не им се паднат фудбалски велесили као Шахтјор и Мехеленгладшабах и нема да има проблем
1621803812177.png

Позитивна работа е што Интер освоија скудетото.Негативна е шо може да се паднат у група со Ливерпул,Челзи,Реал,Барса,ПСЖ и Борусија и пак да не поминат групи у ЛШ.За јубилејна 5та година по ред :D :D :icon_lol:

Честитки до Миланезите.. Време беше после толку години конечно и они во ЛШ..
Јувентус извади г'з :) на сметка на ќоравиот Наполи..
Едвај чекам следнава да почне.. Ќе биде интересно лето на трансфер пазарот..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom