Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.100
Jermaine Defoe today became the 87th player to have gone on to win a trophy after leaving Tottenham in the time since Tottenham last won a trophy.
Баш налетав на ова и јас, и му го пратив на едно другарче што е за Тотенхем.. И на двајцата не ни беше јасно како се собрале 87 играчи од 2008ма навака, што заминале од Тотнам и освоиле титула. Не ми се верува ова мене искрено, 87 играчи тоа се практично 4 цело ростери, за 12-13 сезони... нема логика :D

Уствари зависи и што се подразбира под трофеј, може бројат и некоја втора/трета/четврта лига.. Ама и вака е ПРЕМНОГУ 87 играчи.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Баш налетав на ова и јас, и му го пратив на едно другарче што е за Тотенхем.. И на двајцата не ни беше јасно како се собрале 87 играчи од 2008ма навака, што заминале од Тотнам и освоиле титула. Не ми се верува ова мене искрено, 87 играчи тоа се практично 4 цело ростери, за 12-13 сезони... нема логика :D

Уствари зависи и што се подразбира под трофеј, може бројат и некоја втора/трета/четврта лига.. Ама и вака е ПРЕМНОГУ 87 играчи.
@dragonsky ај најди ги сите овие играчи и нивните трофеи. :D

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Модрич, Бејл, Волкер, Бербатов, Ериксен, Паулињо, Стамбули, Љоренте, Роби Кин, Дос Сантос, Демпси, Адебајор, Зокора, Худерлстон, Ван Дер Варт, Павличенко, Чорлука, Крајнчар, Дефо. Другите изгледа се некој што стапнал на стадион и освоил малски турнир.

Повеќе играчи што освоиле трофеј ќе најдам за Јунајтед, Челзи и Арсенал.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Хадлстон се презиваше типот за ако некој не сфаќа што е смешното од поновите генерации. Ова ме потсети ко јас еднаш на форумот место септичка јама имав пишано оптичка јама, се чудев што фаќаат сеир луѓето, знам нешто сериозно пишував. :D

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Телефон ако не те заебе нема кој.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Што праат неписмениве со кадриве човече?

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.433
Поени од реакции
7.145
Гледаа увото да не му е у офсајд случајно. Уште кога ја ставија линијата кај Бисака беше јасно дека не е офсајд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom