Кој го брани бе све да му ебам, црвен за безвезе му даде на Бента, класично давање предност на интерМногу ми се некако за греота кога ги читам како пробуваат на било кој начин да го оправдаат судењето што беше срамно...
И? Да не беше Интер, ќе беше некој друг клуб четврто место. Не знам каква врска има Интер со тоа што Лацио биле оштетени од судиите. Да добивал Интер помош од судиите, тогаш муабетот ќе ти имаше логика, вака ова е само еден многу лош спин во стилот на измеќарот Бетмен Велит.Зборувате демек од жал за Наполи и Милан како судиите ќе биле против нив за Јувентус да се пласира во ЛШ, а заборавате што му се случи на Лацио 17/18та сезона кога судиите го убија со 10+ бодови и тоа со ВАР, а тимот кој се пласираше во ЛШ на сметка на Лацио, со исти бодови, е ни помалку ни повеќе чесниот Интер.
И мене некако ми е греота како неможете еден пораз да прифатите.Многу ми се некако за греота кога ги читам како пробуваат на било кој начин да го оправдаат судењето што беше срамно...
Па мислењето што си ми го цитирал самото кажува.Убаво ми текнуваа, ти си еден од тие што го бранеше јуве кога другите го напаѓаа дека местел.
Како те бендисаа денешнава утакмица?
Мех. Џонтра е шампион на Италија и не обрати баш многу внимание на оваа лакрдија.Сеуште не сум влегол у Фан Клуб Интер да ги дочитам...башка Џонтра го чекам со коментар за мечот
Сите што ве читаат ви кажуваат дека сте за греота. Никој нема проблем со поразот. Туку со начинот на кој е дојден до таму.И мене некако ми е греота како неможете еден пораз да прифатите.