Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
A demek samo Juve ja namestil denesnava tekma, a interasive nisto neznaat.. More mrsh tamu, Zhang i Angneli si se imaa dogovoreno.. kolku se krivi Juve tolku i Intrr za blam od tekmata..
Абе можи да е така, ама јас не го видов тоа. Не дека не сакам, туку не го видов едноставно. Да видев да пуштат гол на 2-2, ќе мислев така. Или Перишич да го прекршеше арамијава при пенналот, пак ќе мислев дека сите се имаат договорено. Ама Перо не сакаше и НЕ направи пенал.
Така да, судијата е главен виновник.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.153
Поени од реакции
10.087
Момците на Гатузо ќе ја посерат Фиорентина.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.030
Поени од реакции
19.396
Ќе биди јако сега Рибери да ги испомоча Наполи и да им го отворат патот на Јуве за ЛШ. Ни прв ни последен пат.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Баш ме интересира експертите на темава што оправдување ќе најдат за пеналов на Наполи?
:kafence::kafence::kafence:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Бреј Инсиње нозете му се пресекоа, мизерно изведен пенал. Не му е ни прв пат, знам пред некоја сезона исто така промаши еден ептен битен пенал последниве кола.

Член од
15 мај 2021
Мислења
125
Поени од реакции
302
Ајде догодина ќе гледаме дерби во Лига Европа, Јувентус - Челзи.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.299
Ама чекај сега, нели експертите на Кајгана рекоа дека ќе го наместат натпреваров? :'(
Или тоа за Милан беше? :cautious:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да не знаеш што е потажно кај Јувентус у случајот од вчера. Дали тоа што судиите ги изгураа до победа, или Интер што им пушташе а овие не беа способни легално да го искористат тоа па мораше да се вмешува тој Џампаоло Калварезе или на Балканот познат како Жика Јакшиќ, уста го ебам смрдлива.

Јухухухухухухуве.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Ама чекај сега, нели експертите на Кајгана рекоа дека ќе го наместат натпреваров? :'(
Или тоа за Милан беше? :cautious:
Ама чекај сега како? Ама еве не знам! Ама еве не ми е јасно?

Ок Ина Многу фина, не се возбудувај, сезонава имате факинг 9 бода подарени и пак не можете да се дочепате до тоа толку посакувано од бога подарено 4-то место... Крв се плука, судии се местат, Кум на кумашин нож му зарива у грб и џабе е се бе бате... едноставно е, се нема квалитет...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom