96 милиони евра потрошиле Барса на трансфери летото 2008ма.А зошто никој не спомна дека во 2008 кога дојде во Барса, без буџет без ништо
Абе Челзи си ја игра нивната игра, проблем е шо Реал игра нешто што никогаш не го играл.Колку само ова сезона на Челзи ме потсеќат на онаа 2012 кога освоија ЛШ. Исто вака никој не очекуваше од нив лош старт се мачеа додека дојде Ди Матео и лапнаа ЛШ откако го сменаа АВБ
Koга го пуштив натпреварот одма помислив дека се Севиља.Се враќаме на корените со Франко!![]()
И Зидане со челавицата сака визионер да стануеАбе Челзи си ја игра нивната игра, проблем е шо Реал игра нешто што никогаш не го играл.
Aj бе, 96 милиони пари ли се за Пеп... не можеш ни 3 бека да купиш.96 милиони евра потрошиле Барса на трансфери летото 2008ма.
Не ми текна на тоа беИ Зидане со челавицата сака визионер да стануе
Затоа ќе купиш 4.Aj бе, 96 милиони пари ли се за Пеп... не можеш ни 3 бека да купиш.
А како само уверливо влезе братот "без буџет без ништо"96 милиони евра потрошиле Барса на трансфери летото 2008ма.
Реков ја уште пред месец дена, Челзи се ќути си дупи си сезонаваКолку само ова сезона на Челзи ме потсеќат на онаа 2012 кога освоија ЛШ. Исто вака никој не очекуваше од нив лош старт се мачеа додека дојде Ди Матео и лапнаа ЛШ откако го сменаа АВБ
Абе види не е лошо полуфинале за тим шо го јаде два пати во групата од Шахтјор успех еАбе Челзи си ја игра нивната игра, проблем е шо Реал игра нешто што никогаш не го играл.