UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Колку само ова сезона на Челзи ме потсеќат на онаа 2012 кога освоија ЛШ. Исто вака никој не очекуваше од нив лош старт се мачеа додека дојде Ди Матео и лапнаа ЛШ откако го сменаа АВБ

Колку само ова сезона на Челзи ме потсеќат на онаа 2012 кога освоија ЛШ. Исто вака никој не очекуваше од нив лош старт се мачеа додека дојде Ди Матео и лапнаа ЛШ откако го сменаа АВБ
Абе Челзи си ја игра нивната игра, проблем е шо Реал игра нешто што никогаш не го играл.

Како сакате кажете за Гвардиола..и да не освои ЛШ пак неговата досегашна кариера во Сити е успешна и исполнета со трофеи...не е мала работа да освоиш ПЛ 3 пати во 5 години...сепак убедливо најтешка и најпрестижна лига е...ене ги Манчини и Пелегрини беа тренери на Сити со неограничен буџет...класи разлика во водење на тимот.

Реков ја уште пред месец дена, Челзи се ќути си дупи си сезонава

Реал вечерва не дава гол, ако сака до разденување нека се игра утакмицава.

Виничиус го вади :facepalm:

Абе Челзи си ја игра нивната игра, проблем е шо Реал игра нешто што никогаш не го играл.
Абе види не е лошо полуфинале за тим шо го јаде два пати во групата од Шахтјор успех е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom