Beverly Hills, 90210

Кај ги најде на ДВД?

Ги има едно мое другарче- поточно членот moviemaniac од форумот. Јас не смеам на никој да ги давам зашто се симнувани од љубов и за чисто домашна употреба. Но, пишете му порака па може и ти ќе се дочепаш до нив! Ај јас ќе му кажам да те контактира.

Na mtv serijata idese do krajot na 5 sezona,od vkupno 10,i tocno deka HRT gi ima otkupeno pravata na site sezoni,a toa deka Keli i Brendon ke ostanat zaedno ne e vistina,bidejki Keli ostanuva so Dilan i taka zavrsuva serijata:smir:

ми ја даде едно другарче...би ја аплоадирала на нет,ама интернетов ми е крш..
ако сакаш ќе ти ја пратам по пошта,може е клише,ама е помалку мачење :) :)
Aj stom tolku sakas da ja davas prati mi ja i mene:smir:

Јас ја пратам работата и читам весници, ја су ентелектуалец чоек, беверли хилс беше прикажвана кај нас кон крајо на 80 десетите и веќе за 2-3 години се крена народо и во Унгарија и во источна Германија и во Романија и во Југославија.
Шо не се крена народо на револуции ко ги кажваа Династија или Далас, туку баш на беверли Хилс?

:pop: Ти си тапа бе чоек :pos::pos::pos:

И јас ја гледав оваа серија на времето. Првата сезона ја пропуштив затоа што во исто време даваат на МТВ3 Рамбо цртаниот превземено од РТЛ. Втората сезона ја гледав затоа што немаше што да се праи и ме заинтригира. После тоа станаф и јас фан :)
Стив владее. Омилен лик ми беше, а го сакав и Дејвид, иако беше џанки добар дел од серијата.

Од девојките.... паа сите девојки на Брендон (освен Андреа, ту гик фор ми и Кели, ептем шмизла).

Лет 3, со Гратчето Пејтон се спремаше терен, исто и со Далас и Династија. Мада мислам дека сето тоа е коинциденција. Премногу ти е забегана теоријава. Провери си ги апчињата :pos:

Ех да имав ХРТ2 ќе си гледав, баш ми беа забавни кога ги даваа, бев мал 2-3 одд, али беше интересно :tv:

kako za vrsi bevelri HILS na kraj, po 10 sezona????????
kolku sto se sekavam kaj nas zavrsi kako dona i dejvid se smirija, brendon i keli, toa samo pamtam....kako zavrsuva 10 sezona???????

Леле колку ја гледав серијата.Немав пропуштено буквално ни една епизода,сите до една ги имав на лента снимено:pos2:а во архивата можи уште да имам по некоја епизода:vozbud:на памет ги знам епизодите и сега пак си ја гледам на хрт2.Мака ми е што Скопје не ја фаќам:(
А за новата Беверли Хилс мислам дека нема да биде иста.Едноставно ќе биде бледа копија.Мразам кога од серијата заминуваат оргиналните глумци,па идат сосема нови, или пак кога некој друг глумец ќе го игра истиот лик.:uvo:

Дали би ја гледала? Можда, онака успут.... Дали би ја гледала колку што го гледав оригиналот 90210? Нема шанса, тогаш бев основно и баш немаше многу серии со ваков концепт, така да сите гледаа "Beverly Hills"...Во денешно време, на толку тин филмови, серии итн, не фали баш очајно враќање на стара хит серија, која уствари нема ни да биде враќање туку само истото име...и тука-таму по некој од старата екипа со (стварно не знам) каква улога....

Ех серијава е закон! Ме потсеќа на моето детство :), ја обожавав и не испуштав епизода. Незаменлива серија!

Bump, скоро 11 години по последното мислење. Guess why? Си ги симнав сите 10 сезони (на МТВ ги даваа само до 5-та, понатаму не ми се гледани), и си ги почнав, од почеток! Не знаете кој tripping е! Ко да сум влегол во временска машина и да сум се вратил назад во детството. Моментално сум до S02E16 и толку се (ре-)навлеков што зедов и од темата за спин оф серијата 90210 ја издвоив оваа, зашто Beverly Hills мора да има своја тема!

Дури и сам се изненадувам колку уште помнам еден куп работи од серијава, од пред повеќе од 20 години, а не памтам некои кои минатиот месец сум ги гледал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom