Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ондак носи на сервис ако имаш гаранција, јас те разбрав дека ти е функционален ама не знаеш од што ти е.
Може да биде и РАМ, немора да значи дека е ССД. Триста работи може да бидат, чим комплетно ти е нереспонзивен, носи на сервис.
Успеав сепак да му направам нова инсталација на windows 10, сега за сега функционира.Фала ти за помошта.

Успеав сепак да му направам нова инсталација на windows 10, сега за сега функционира.Фала ти за помошта.
Малце доцнам со одговоров, но да не си правел overclock на системот ?
Автоматски споено мислење:

Те прашувам зш едно другарче имаше ист таков проблем, првин мислевме дека проблемот му е до RAMот, но излезе дека е зошто го преоптоварил CPUто.

Последно уредено:
Малце доцнам со одговоров, но да не си правел overclock на системот ?
Автоматски споено мислење:

Те прашувам зш едно другарче имаше ист таков проблем, првин мислевме дека проблемот му е до RAMот, но излезе дека е зошто го преоптоварил CPUто.
Му немам јас правено overclook на процесорот, ryzen 7 4800h 2.9 ghz up to 5.2ghz.

Му немам јас правено overclook на процесорот, ryzen 7 4800h 2.9 ghz up to 5.2ghz.
Изглеа ова е проблемот, после најновиот update, на многу системи им се појавува blue screen.

Изглеа ова е проблемот, после најновиот update, на многу системи им се појавува blue screen.

Кај мене на blue screen коа беше неможев ништо да направам, ниту uninstall update, ниту restore, ниту factory restore со штиклирање на remove all. Не знам шо му беше, симнав win 10 инсталација на де лаптоп, стави на усб и имсралирав наново, сеа за сеа си функционира.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дали може некој да ми прати во порака испробан активатор за Windows 10? Фала ви

Зошто со KMS, кога може со Digital License?
А зошто да се зафркаваш со такви глупости, кога културно ќе си купиш клуч од ибеј за 4-5 долари, форматираш, ставаш клуч и све само си инсталира - драјвери и апдејти. Јас таков користам 3 години без проблем, а и на секој близок шо му имам стаено таков клуч немал проблем. Колкупати сум инсталирал некоја звучна карта и не сум можел да најдам драјвери за неа, а после ставање на клучот сама се инсталирала.

А зошто да се зафркаваш со такви глупости, кога културно ќе си купиш клуч од ибеј за 4-5 долари, форматираш, ставаш клуч и све само си инсталира - драјвери и апдејти. Јас таков користам 3 години без проблем, а и на секој близок шо му имам стаено таков клуч немал проблем. Колкупати сум инсталирал некоја звучна карта и не сум можел да најдам драјвери за неа, а после ставање на клучот сама се инсталирала.
Инаку истото го можеш и со пиратските бесплатни клучеви.

Инаку истото го можеш и со пиратските бесплатни клучеви.
Не, драјвери за звучна може да се најдат само од ибеј ако купиш клуч.

LAWL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom