dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Sledno kolo zemi go bruto hhhhhГо купив Нето колово
Прегледај го приврзокот 291452
И одма знаеш што следи
Прегледај го приврзокот 291453
Sledno kolo zemi go bruto hhhhhГо купив Нето колово
И одма знаеш што следи
Па пиши порано бе џабе искористив трансфер значиГо купив Нето колово
И одма знаеш што следи
Како не бе, па да го изгубам и ова 22ро место.Па пиши порано бе џабе искористив трансфер значи
Уште и -4 поена
Епа ај следно коло ќе го вратам БруноШто ни правиш магии тогаш на тие пред тебе![]()
Боље кејн помалку ќе те пцујатЕпа ај следно коло ќе го вратам Бруно
Кариера да му завршам...
После очајната партија во ЛЕ претпоставувам Лака ќе е на клупа со Шефилд и го земав Жезус као посигурен, а за да најдам 1м плус Лингард го продадов за Сака.
Ауу денеска научив што значело "да ти се насмевне среќата".Значи... значиииииии.... Си се имав договорено со самиот себе дека Лингард ќе го земам колово, за на крај ѓаволчето во мене да ме натера сепак да одам со Де Брујне, пошто со Лидс играле и 5 гола можеле да им шибнат. Да ти ебам и ѓаволчето, и Пеп Гвардиола и Џеси Лингард и самиот себе да се ебам.
Многу се нервирам за глупавава игра.А јас уште поглуп сум очигледно.
И кај мене истоАуу денеска научив што значело "да ти се насмевне среќата".
Имено, Калверт Луин е аут и со оглед на тоа што нема да заигра ни секунда, а ниту Мичел не играше за Палас, место Де Брујне во игра ќе ми влезе ни повеќе ни помалку - третата измена, Стјуарт Далас со 17 поени. Лингард имаше 14, значи добив 3 поени од одлуката да го земам КДБ пред него. Извинување до сите што ги изредив во погорниот пост, вклучувајќи се и самиот себе.
Ќе се частам едно пиво за ова, а Лингард го земам уште одма место Гундоган. Поздрав и убава вечер.![]()