Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Греота кинезите не знаеле што потпишувале а у реалноста како што си пиша чоекот погоре едвај чекале од Ањели сигурни 350 мил. евра годишно иначе ме боли кур мене за Супер лигата.

Абе излегоа и Билбао, Лидс и многу други дека се против,али тоа е пошто никој не ни ги поканил да бидат дел, уживај дека Американецон што ви е газда ќе одбиеше да лапа 300м по сезона.

А Јуве ако се избрука во наредниве кола и треба да игра Лига европа заедно со Рома која сигурно ќе игра таму :)
Рома на чело со Палота бившиот им газда, претходните 3-4 години одеа на сите состаноци во врска со супер лигата, а што е нај апсурдно Палота испадна со твит дека е против супер лигата вчера, а цело време беше со Ањели на тие состаноци..

Можеби Лидс и Билбао испаднале со изјави дека се против, ама Перез беше ги потенцирал Рома па и Наполи како клубови кои ако не оваа, наредната година би влегле во супер лигата, но и покрај тоа, Рома испадна со официјална изјава дека се против супер лига, сакам да кажам дека не тактизира многу, реагираа со подршка кон УЕФА иако лесно можеа да се најдат за една година во супер лигата ...

И не Јуве, некако ми е мило за Ањели, велиш Јуве да се избрука, не Јуве, ќејф ми е за Ањели да се избрука...

Последно уредено:
Греота кинезите не знаеле што потпишувале а у реалноста како што си пиша чоекот погоре едвај чекале од Ањели сигурни 350 мил. евра годишно иначе ме боли кур мене за Супер лигата.
Оди прашај го Хари Костов дали ќе сака да биде претседател на Јувентус, да ве спаси, пошто немате газда.

Ањели гладна мачка не би излажал а не па кинез што дипломирал на 40 факултети.
Абе наивен е Кинезот, учел школа, јадел шкампи и кавијар со други богати деца таму по кампусите, стекнал пријатели банкари, финансиери, бубалици... Од друга страна го имаш Италијанецот со тој негов криминален стрит смарт, да те заебе, да ти зарие нож, да намести нешто, да потплати, да вети, да се огради...

Класична Коза Ностра школа, се закумил со Чефереин, му крстел деца, ја договорил внука му да ја даде за син му, пробувал да издејствува нешто па му зарил нож... Не па за Кинезов, газда на непријателски клуб...

Ма Картел се бе да им ебам се по список...

Падна режимот по 10 години. Кога ќе освои Интер, конечно и животот ќе пристигне.
130517058_3590551297691239_4440987924340218363_o.jpg

Падна режимот по 10 години. Кога ќе освои Интер, конечно и животот ќе пристигне.
Од 2017 имаме локална власт и беше Живот во Милано...од мај доаѓа Живот во Италија...после од година доаѓа Живот во Европа каде ќе ја одбраниме Италјанската чест во новата Супер лига :icon_lol:

Горилата не зафркаваше дека ние си ја имаме Монца, која по неговите проценки ќе освои ЛШ, за разлика од Милан.

Ок, ние ќе си навиваме за Монца во ЛШ и ќе си славиме титула, а на кого вие ќе се израдувате, кога веќе на Јувентус не можете? :cool:

Горилата не зафркаваше дека ние си ја имаме Монца, која по неговите проценки ќе освои ЛШ, за разлика од Милан.

Ок, ние ќе си навиваме за Монца во ЛШ и ќе си славиме титула, а на кого вие ќе се израдувате, кога веќе на Јувентус не можете? :cool:
Сиена или некој од клубовите на Скиреа, Лече или Киево.

Ти одговорија веќе уште пред да ти одговорам. Ама гледаш битно сум ја предвидел иднината :cool:

А интерашиве за кој ќе навиваат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom