Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рома на чело со Палота бившиот им газда, претходните 3-4 години одеа на сите состаноци во врска со супер лигата, а што е нај апсурдно Палота испадна со твит дека е против супер лигата вчера, а цело време беше со Ањели на тие состаноци..Абе излегоа и Билбао, Лидс и многу други дека се против,али тоа е пошто никој не ни ги поканил да бидат дел, уживај дека Американецон што ви е газда ќе одбиеше да лапа 300м по сезона.
А Јуве ако се избрука во наредниве кола и треба да игра Лига европа заедно со Рома која сигурно ќе игра таму![]()
Оди прашај го Хари Костов дали ќе сака да биде претседател на Јувентус, да ве спаси, пошто немате газда.Греота кинезите не знаеле што потпишувале а у реалноста како што си пиша чоекот погоре едвај чекале од Ањели сигурни 350 мил. евра годишно иначе ме боли кур мене за Супер лигата.
Абе наивен е Кинезот, учел школа, јадел шкампи и кавијар со други богати деца таму по кампусите, стекнал пријатели банкари, финансиери, бубалици... Од друга страна го имаш Италијанецот со тој негов криминален стрит смарт, да те заебе, да ти зарие нож, да намести нешто, да потплати, да вети, да се огради...Ањели гладна мачка не би излажал а не па кинез што дипломирал на 40 факултети.
Од 2017 имаме локална власт и беше Живот во Милано...од мај доаѓа Живот во Италија...после од година доаѓа Живот во Европа каде ќе ја одбраниме Италјанската чест во новата Супер лигаПадна режимот по 10 години. Кога ќе освои Интер, конечно и животот ќе пристигне.
Ne bidi glup, Andrea Agneli ne e gazda na JuveОди прашај го Хари Костов дали ќе сака да биде претседател на Јувентус, да ве спаси, пошто немате газда.
Pa familija agneli (exor) drzat mnozinski procent.. on e pretsedatel, sea drug pretsedatel ke stavat od agneli familijata i furaj si pak po staro..Па кој е?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сиена или некој од клубовите на Скиреа, Лече или Киево.Горилата не зафркаваше дека ние си ја имаме Монца, која по неговите проценки ќе освои ЛШ, за разлика од Милан.
Ок, ние ќе си навиваме за Монца во ЛШ и ќе си славиме титула, а на кого вие ќе се израдувате, кога веќе на Јувентус не можете?![]()
Ти одговорија веќе уште пред да ти одговорам. Ама гледаш битно сум ја предвидел иднинатаГорилата не зафркаваше дека ние си ја имаме Монца, која по неговите проценки ќе освои ЛШ, за разлика од Милан.
Ок, ние ќе си навиваме за Монца во ЛШ и ќе си славиме титула, а на кого вие ќе се израдувате, кога веќе на Јувентус не можете?![]()