- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.180
- Поени од реакции
- 10.157
Дај молим те не го вреѓај Лупче.
Владе душо, па ти си се зацопал у чупето ..признај@cholismo
Прегледај го приврзокот 292881
Ete jas bas vaka si ja zamisluvam. Crnomanjesta malce .
Cholisimo nozete valjda gi pogodiv .
Ke se povikam na 5-ot amandman i ke odbijam da odgovoram na ova prasanje radi licna bezbednost i bezbednosta na moite najbliski .Владе душо, па ти си се зацопал у чупето ..признај
Не ќе да е лошо да се отворе тема на мало виши левел. "Со кој член/ка од форумот би сакале да имате секс?"Ke se povikam na 5-ot amandman i ke odbijam da odgovoram na ova prasanje radi licna bezbednost i bezbednosta na moite najbliski .
P. S ne mi si bas vo tek so muabeto. Ete eden mal hint. Od site zeni na svet bas jas odbrav crnomanjesta mis od Indija da ja sporedam so cholisimo .
Ти би со сите, дури и на Анон би му го закачилНе ќе да е лошо да се отворе тема на мало виши левел. "Со кој член/ка од форумот би сакале да имате секс?"
... ами имат тема,Не ќе да е лошо да се отворе тема на мало виши левел. "Со кој член/ка од форумот би сакале да имате секс?"
Ааа не Насупрот томе што се филмате о мени, ја сам веома прибиљлив кад је у питање овога, за разлику од @Bodhidharma који бе све живо што има рупуТи би со сите, дури и на Анон би му го закачил
... ами имат тема,
Можда и сам је заборавио, будуќи да сам био у хибернацији више месеца.
Ne bi rekol@мкд владе , не може никој да го прочита што мисли!
Ја би рекол: неш јебат.Ne bi rekol