Како си ги замислувате членовите на форумов?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.901
Поени од реакции
23.310
Владе душо, па ти си се зацопал у чупето :)..признај:icon_lol:
Ke se povikam na 5-ot amandman i ke odbijam da odgovoram na ova prasanje radi licna bezbednost i bezbednosta na moite najbliski ;).
P. S ne mi si bas vo tek so muabeto. Ete eden mal hint. Od site zeni na svet bas jas odbrav crnomanjesta mis od Indija da ja sporedam so cholisimo :cautious:.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ke se povikam na 5-ot amandman i ke odbijam da odgovoram na ova prasanje radi licna bezbednost i bezbednosta na moite najbliski ;).
P. S ne mi si bas vo tek so muabeto. Ete eden mal hint. Od site zeni na svet bas jas odbrav crnomanjesta mis od Indija da ja sporedam so cholisimo :cautious:.
Не ќе да е лошо да се отворе тема на мало виши левел. "Со кој член/ка од форумот би сакале да имате секс?"

Член од
5 март 2018
Мислења
16.527
Поени од реакции
18.788
Не ќе да е лошо да се отворе тема на мало виши левел. "Со кој член/ка од форумот би сакале да имате секс?"
Ти би со сите, дури и на Анон би му го закачил :icon_lol:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.361
... ами имат тема,

mZUjPJO.gif

@мкд владе , не може никој да го прочита што мисли! :D

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ти би со сите, дури и на Анон би му го закачил :icon_lol:
Ааа не :neetaka: Насупрот томе што се филмате о мени, ја сам веома прибиљлив кад је у питање овога, за разлику од @Bodhidharma који бе све живо што има рупу :D
... ами имат тема,
Можда и сам је заборавио, будуќи да сам био у хибернацији више месеца.

Kajgana Shop

На врв Bottom