Ти победи тука, можи темата да се кЉучи слободно@Govinda , @ПрофаундлиСтупид , @Hyperion VI и Буда дискутираат за езотерија.
Прегледај го приврзокот 292406
Друже џабе пробуваш да се вадишНекој ептен го извлече мојот пост надвор од контекст.
Тера Патрик ми е на мене дефиниција за hot, тоа е единствената причина зошто ја постирав, немаше ништо малициозно, скриено, саркастично, најмалце понижувачко во мојот пост.
Буразче, не биди наивен, не реплицирај на никој. Туку постирај уште некоја слика за некој/некојаНекој ептен го извлече мојот пост надвор од контекст.
Тера Патрик ми е на мене дефиниција за hot, тоа е единствената причина зошто ја постирав, немаше ништо малициозно, скриено, саркастично, најмалце понижувачко во мојот пост.
Сакаш да кажеш дека bijons како божица ја замислуваш?А зошто да не реплицирам кога ги вади моите зборови од контекст?
За мене Тера е божица, а тој овде блада понижување.
И јас така ја замислувам,креативен сум и јасДа баш. Ти пушти и слобода на твојата креативност и замислувај ја како сакаш.
а ја чуваш во меморија газе едно, пази жента да не ја фане! добро шо ме потсети да постирам уште некоја маИца, там не видов ти дали имаше клаено твоја или само тераше сеир
Ама затоа некој измислил шминка......а кој вика дека не сум грда? ...и утепана сум што да правам, против природа не се оди, секој со своја судбина! ете говинда дури лепа ме замислува!