Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

Член од
4 февруари 2012
Мислења
3.628
Поени од реакции
2.311
Очите на нашиот мил и напатен народ во овој час гледаат во мене.
„Црнила“ од Коле Чашуле (1960)
 
Член од
13 септември 2020
Мислења
39
Поени од реакции
35
Јас би со оние(жени) кои први ќе коментираат овде и кои веќе коментираа ха :P
 
Член од
30 септември 2017
Мислења
99
Поени од реакции
105
Дали некој би сакал/можел да ми помогне да ја освојам и да ми се оствари желбата?
 
Член од
15 ноември 2013
Мислења
578
Поени од реакции
741
Дали некој би сакал/можел да ми помогне да ја освојам и да ми се оствари желбата?
Почни да решаваш интеграли со 2 непознати и диференцијални равенки и ќе ја исполниш.
 

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
13.389
Поени од реакции
20.871
Убавината на ликот во реалниот живот е обратно пропорционална со убавината на ликот од аватарот.
Надевај се дека станува збор за некаков исклучок овде.
Надевај се.
 
Член од
30 септември 2017
Мислења
99
Поени од реакции
105
Убавината на ликот во реалниот живот е обратно пропорционална со убавината на ликот од аватарот.
Надевај се дека станува збор за некаков исклучок овде.
Надевај се.
Ми се допадна дека делува како паметна личност а за физичката убавина, секоја жена е убава на свој начин.
 

Beric Dondarrion

Lord of Blackhaven
Член од
14 август 2006
Мислења
31.326
Поени од реакции
44.552
Ми се допадна дека делува како паметна личност а за физичката убавина, секоја жена е убава на свој начин.
а има ли жени што се убави на туѓ начин?
 
На врв Bottom