Pegging

• Креатор на темата Креатор на темата Dean bi
  • Време на започнување Време на започнување
... е па имаше три случеви на жени од тие места, што знам јас, зошто, ако имаш некој френд или врска во секси шоп прашај дали знаат од каде се љубител-ките купувачи на такви играчки - розе лисисци со розе пердув и дилдо со ремени ќе речат од таму некаде Велес, Градско и Кочани :toe:
А Штип оти го рипаш ма? Божем ние не сме модерни! :mad:

... е па имаше три случеви на жени од тие места, што знам јас,

случаи на што. Им се случило ли нешто. Елаборирај, сепак нова тема е ова, ќе чита некој, ќе се впушти наивно со чисто срце, ќе напраи беља.

И уште и овој збор го измислиле,ај сум чул Peding ама Pegging не сум чул, а бе свашта.
И нема да ме чуди ако паѓаа огнени метеори како Содом и Гомор

Sent from my Samsung Note 20 Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk

Последно уредено:
Site zainteresirani zeni za takov vid na sex gi molam da me kontaktirat u inbox
tenor.gif

И уште и овој збор го измислиле,ај сум чул Peding ама Pegging не сум чул, а бе свашта

Ради вакви ствари и Господ се има скриено у вакуум да не биде свесен какви ретардарии измислуваме.
Буразерче, немој да нас јебеш. Знеме дека си му пишал у ПП.
Incognito е иначе зборот.

... членот бара женско, не бара мушко за фетишот негов,така да не можете да кажете дека е геј, ама чудна желба треба да се има ептен еластично дупе,

И уште и овој збор го измислиле,ај сум чул Peding ама Pegging не сум чул, а бе свашта.
И нема да ме чуди ако паѓаа огнени метеори како Содом и Гомор

ако не си чул гуглај :icon_mrgr:
б.т.в, ама и гуглето заебава...имаше поодамна, за хрватски поим, накурњак, волнен чорап за м.п.орган, дури во Лика некој баби плетеле и бизнис светски праеле... е сега тогаш на гугле испаѓаше и накурњак од тврда кожа, кожно дилдо, демек го користеле по селата девојките на дечковците да им направат Pegging ..ама после го тргнале тоа, ова е некоја нова западњачка работа

Буразерче, немој да нас јебеш. Знеме дека си му пишал у ПП.
Incognito е иначе зборот.
Нема шанси, против тие работи сум јас.
Автоматски споено мислење:

... членот бара женско, не бара мушко за фетишот негов,така да не можете да кажете дека е геј, ама чудна желба треба да се има ептен еластично дупе,
Ако го прима у газо како водоводна цевка значи е геј!

Нема шанси, против тие работи сум јас.
Автоматски споено мислење:

Ако го прима у газо како водоводна цевка значи е геј!
Јасно ни е веќе на сите на шо си.
Туку батето погоре си е двоцјефка. И сака да прима гумен од...читај пажљиво, ЖЕНА.

Јасно ни е веќе на сите на шо си.
Туку батето погоре си е двоцјефка. И сака да прима гумен од...читај пажљиво, ЖЕНА.
Нека прима и дрвен ако сака....Епа де двоцевка....Како водоводна цевка и од двете страни дупки има...

Нека прима и дрвен ако сака....Епа де двоцевка....Како водоводна цевка и од двете страни дупки има...
A sto imate vie so toa problem?
Gledajte si ja vasata rabota i nikomu nisto.
Koj od vas pobaral nesto?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom