Pegging

• Креатор на темата Креатор на темата Dean bi
  • Време на започнување Време на започнување
Па еднаш во месецот сечам си ноктите на рацете и нозете. Што друго да мислам?

Што е тоа ? А да не мислевте Peding?

Sent from my Samsung Note 20 Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk

... зачудувачки е што има повеќе жени кои го применуваат и го обожаваат овој за мене малку повеќе пореметен сексуален чин (Кочани, Градско, Велес) , отколку што ги има мажи, ај понатаму може ќе кажам, нека се развие коментирање!

Мажите и жените имаат исти ерогени зони,е сега да ти го опаша не знам баш колку може да ти е убаво.

Мажите и жените имаат исти ерогени зони,
Ма немој. Жените имаат безброј зони. А мажите шо ги чеша кај шо треба и шо не треба и напред и назад е оти на истото црево се врзани и шупак и патлак.
е сега да ти го опаша не знам баш колку може да ти е убаво.
Има само еден начин да дознаеш.

Името да ти беше Деан Стрејт ке одоговорев... Вака со Деан БИ малку ми е страв да не разбереш нешо погрешно
У секој случај ќе те разбере погрешно. Искажи си се фино лепо. Дај придонес.

... зачудувачки е што има повеќе жени кои го применуваат и го обожаваат овој за мене малку повеќе пореметен сексуален чин (Кочани, Градско, Велес) , отколку што ги има мажи, ај понатаму може ќе кажам, нека се развие коментирање!
... 1618418411315.png
kajpa-lim.jpg

sega-640x480.jpg

qa7KsAPKlfPXPBkDPiOPbli-dA7P0btIHAtekzQ4tZNWhhTztH6KagfcS6pgq-OM7dlv_5Vq2Bs5wZgoEKPcQ2Tp807661O3LRRNguY

%EF%BC%9F.png

... е па имаше три случеви на жени од тие места, што знам јас, зошто, ако имаш некој френд или врска во секси шоп прашај дали знаат од каде се љубител-ките купувачи на такви играчки - розе лисисци со розе пердув и дилдо со ремени ќе речат од таму некаде Велес, Градско и Кочани :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom