UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Толку имат акал во глата, Реал ако оди понатаму тоа ќе значи натпревари плус за нив, шо во секој случај му одговара на Барса :)
Зошто би ми одговарало? Ако се поквалитетни пак ќе ја освојат лигата, нема врска дали имале 3-4 меча плус во ЛШ. А и еве да ја загубат лигата поради тоа, да не треба да навивам да освојат ЛШ за таа сметка? Никогаш.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.909
Поени од реакции
30.874
Не знам од каде имаш таков впечаток ама кај мене сигурно не е така. Ама нормално дека ќе фаќам сеир и ќе се радувам на секој неуспех на најголемиот ривал. И ти сигурно се радуваш на поразите на Барса, и тоа е сосема нормално.
Јас Барса ги гледам само кога играат против Реал исто како и сите останати противници на тимот за кој навивам...независно дали е Џирона, Кадиз, Ливерпул.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Зошто би ми одговарало? Ако се поквалитетни пак ќе ја освојат лигата, нема врска дали имале 3-4 меча плус во ЛШ. А и еве да ја загубат лигата поради тоа, да не треба да навивам да освојат ЛШ за таа сметка? Никогаш.
Ако мојот тим не е во игра за ЛШ не ми менва апсолутно ништо кој ќе освои, макар тоа било Реал, уствари збораме за одење во финале, а во финалето да бог да се распаднат :ROFLMAO:
Инаку и те како има врска натпревари плус, поготово во оваа фаза, фокусот, измореноста, и ред други работи си го земаат данокот на крај.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Јас Барса ги гледам само кога играат против Реал исто како и сите останати противници на тимот за кој навивам...независно дали е Џирона, Кадиз, Ливерпул.
Па добро. Секој си знае за себе. И јас не ги гледам редовно Реал ама сепак дерби со Ливерпул секако дека нема да пропуштам пред се како фудбалски фан. И секако дека нема да навивам за ривалот и ќе посакувам да испадне.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Ако мојот тим не е во игра за ЛШ не ми менва апсолутно ништо кој ќе освои, макар тоа било Реал, уствари збораме за одење во финале, а во финалето да бог да се распаднат :ROFLMAO:
Инаку и те како има врска натпревари плус, поготово во оваа фаза, фокусот, измореноста, и ред други работи си го земаат данокот на крај.
Како фан на Интер никогаш не би навивал за јувентус во ЛШ. Не ми е гајле дали ќе имаат плус 5,6 или 10 утакмици, едноставно не ми дава нешто ни на тикет да ги стаам а не пак да глеам нивен натпревар и да навивам за нив. Што е и нормално. Секогаш навиваш против најголемиот ривал и тоа е најнормална работа :)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Како фан на Интер никогаш не би навивал за јувентус во ЛШ. Не ми е гајле дали ќе имаат плус 5,6 или 10 утакмици, едноставно не ми дава нешто ни на тикет да ги стаам а не пак да глеа нивен натпревар и да навивам за нив. Што е и нормално. Секогаш навиваш против најголемиот ривал и тоа е најнормална работа :)
Не збораме за навивање, едноставно не се замарам кој ќе освои, ми отпаѓа клубот и сеедно ми е после тоа, пратам колку да се речи. :)
За Реал навивам само кога ги чекам на тикет :)

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Како што пишав и на Рикен, секој си знае за себе. Мене ми менува многу дали најголемиот ривал освоил титула или не, најмногу во ЛШ. Во било каква ситуација и со било кој противник ќе навивам против Реал.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.303
Поени од реакции
4.229
Добро, ти не си Чолисмо да ги пратиш сите клубови во топ 5 лигите. :roker: :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Како што пишав и на Рикен, секој си знае за себе. Мене ми менува многу дали најголемиот ривал освоил титула или не, најмногу во ЛШ. Во било каква ситуација и со било кој противник ќе навивам против Реал.
Ама ги измешавте брзините, мислам дека со членот грешно се разбравте, нормално дека ни јас не сакам Реал да освои, во финале секогаш ќе сум против Реал, нормално.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Салах како го шутна тоа, да беше некој појак играч ќе го завршеше тоа со гол.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ауф, клоки со милнер у прва, без алкантара. Богами, ке видиме дали е генијалност во прашање.
Не сум доволно паметен за да зборам за тактика, ама у прошлата утакмица очајно фалеше лидерство на терен. Вајналдум како капитен, играч што ќе си иде летово со истечен договор, не може да го води тимот.

Kajgana Shop

На врв Bottom