Како Јувентус игра? Не гледам.Ливерпул левел просечен калчолигаш
Како Јувентус игра? Не гледам.Ливерпул левел просечен калчолигаш
Знам баба ама искористив прилика да форснам, не лути се. Иначе и овој гипсов е вреден да се спомене, и он игра доста солидно со оглед на тоа колку е млад.Зарем не можеш да се воодушевиш одново на нешто? Не разбирам.
Инаку, за 17-годишен играч, богами невидено. Реткост. Против Сити во два дуели, а и против Севиља, игра како да има зад себе 200 меча во ЛШ.
Kelaviot standard vaka vo 1/4 finalinja izmisluva topla voda I na kraj chouka protiv bot ekipi. Znaci sekoja sezona istovo si go pravi, sam sebe se ubiva. Nevideno uporen vo glupost. Se nadevam deka vecerva pak ke go roknat od zemja.Не го разбирам овој Гвардиола со играва, и немањето класичен шпиц у постава.
Ај тоа со шпицот некако и ќе пробам да го разберам, мада не иде, ама ставањето на Де Брујне најистурен напред па никако не можам. Што кур го лимитираш и го гушиш човекот толку напред, не ти е корисен воопшто на таа позиција.
Нешо као он да се извлече а од втор план да влезе Бернардо Силва. А он јадниот угушен со Марез таму десно и полудесно.
Бог да чува од стручњак жими све. 6 месеци игра ко на дроги, и ќе посере све за 10 дена.
Може и ќе помине, не викам не, и мислам дека ќе тепаат на крај ама вакви фалинки и нелогични потези у клучни моменти, секоја година ги има.
По изгледаново прво полувреме, делува дека го игра за да го крене интензитетот на пресингот, зашто во Мадрид скоро и да го немаше. Тоа со лидерството ке му дојде плус, зашто овој има милион утакмици изиграно.Не сум доволно паметен за да зборам за тактика, ама у прошлата утакмица очајно фалеше лидерство на терен. Вајналдум како капитен, играч што ќе си иде летово со истечен договор, не може да го води тимот.
Каде на Русија
Збориме у битни утакмици. Башка Хесус му игра сезонава почесто дека Кун беше повреден. А еве и да не игра у право е Марио дека безвезе го бута КДБ на шпиц или лажен шпиц сеедно, може бар глупакот Стерлинг да игра а КДБ да си се врати у среден ред на негова позиција, десно.Пеп поголемиот дел од натпреваеите ги играше токму со овој состав и формација. Не знам зошто Стефан и Џонтра мислат дека Пеп сменил нешто и пробува нешто ново.
Со тој состав гази тој во ПЛ.
Кој ќе ги слуша од наредна сезона кога ќе пренесуваат Ла Лига на Арена. Иван Ходоба и Зоран Гргиќ од Спорт Клуб се професори со докторати за овие.На почеток кога ги сменаа српските со хрватските коментатори на СК ми беше ептен чудно, не можев да ги сварам со акцентот и измислените зборови, ама сега не би ги менал за овие абдаливе од Арена. Уствари побрзо Југослав Костоски би го слушал, него овие бездушниве.
Кој е Филипс?Овој филипс плукнат Сашко Коцев