UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Moja greska, pomisliv tie levo se starteri
giphy.gif

Значи.

Ноер
Нибел - Павард - Кимих - Мартинез
Сане - Чупо Мотинг
Боатенг - Горецка - Дејвис
КУРОВ пошто се 10 играчи од кои 2 голмани.

Интересно помислување.
Откорни го рутерот од штекер и остај го така едно 500 години.

Па и у 2 саат составот за вечер. 3 тренинга ќе напраат до 9 да се спремаат. :icon_lol:

Што би се рекло во некои не така далечни времиња на форумов пост сходен на личност која непосредно пред неговото пишување претрпела рафал од мозочни удари. Ни прв ни последен од таков вид од г-дин Сладолед. Инаку член кој е високо ценет од мене и е Бог и Батина на форумов.

Nema potreba tolku sprdnja na moja smetka, samo zirnav toa slikata so iminjata, naravno deka na prv pogled logicki mi idese prva postava levo so klupa desno, nitu pritoa izbrojav kolku se i kako se.. ja neam vreme u wc da otidam, ne pa da obrakjam paznja u detali na sliki, pa duri i so brzina na svetlina citam na temive kolku da sum u tek..

Nema potreba tolku sprdnja na moja smetka, samo zirnav toa slikata so iminjata, naravno deka na prv pogled logicki mi idese prva postava levo so klupa desno, nitu pritoa izbrojav kolku se i kako se.. ja neam vreme u wc da otidam, ne pa da obrakjam paznja u detali na sliki, pa duri i so brzina na svetlina citam na temive kolku da sum u tek..
Моеше да скратиш и да напишиш само женет чоек, се разбираме луѓе сме :D

И без Горецка на крај..
Ах бе , ах... ама нема предавање

Only 6 teams in the entire history of the Champions League/European Cup have been able to qualify to the next round after losing the first leg at home.

It's time to change this fact
NIEMALS AUFGEBEN
Mia san Mia

осеќам темава дека е цела изорана и скриновите спремни од времето кога [mention]STEALTH [/mention] се јачаше тука као дека Баерн се најдобрите и ке ја одбранат ЛШ а убаво му викаа да не им се задесат повреди да не скока пред време

Sent from my iPhone using Tapatalk

осеќам темава дека е цела изорана и скриновите спремни од времето кога [mention]STEALTH [/mention] се јачаше тука као дека Баерн се најдобрите и ке ја одбранат ЛШ а убаво му викаа да не им се задесат повреди да не скока пред време

Sent from my iPhone using Tapatalk

Каде сум пишал дека ќе ја одбранат?
Каде сум се јачал?

Писмен си?

Нејмар пробува да го сруши рекордот на Роналдињо за 10 погодени стативи по ред ваљда...

Ги сменаа улогите баерн и псж, шансите псж баерн гол, ајде нека е интересно :kafence:

A таман сакав да пишам дека космичка неправда ќе е да не стигне казна од Баерн...

Туку, потегот на Нејмар кога му викна такси на Коман :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom