Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
200 ќумбиња помалку, браво за Прилеп!

Како што се купуваше колку ради реда и како што зимите се многу поладни кај нас, ти гарантирам сите си ги чуваат ќумбината.

Жабести очи, пластичен нос, вештачки заби... поим за грд човек, да не се навреди феминистичката заедница ако кажам грда жена.

Ања Тејлор Џои за оваа е Софија Лорен.

Па уште ја излајкале 10 души ебате извртените што ми се смеат за Џулијан Мур, говеда.

Нос и заби се ко задолжителна хирургија и секој скоро ги има во Холивуд. И Ања има нешто делкано, ако ништо друго, бар brow lift, можеби некои ситни други измени.
И стварно не ми е јасно зашто смеењево за Џулијан, и мене ми е убава жена. Ко да ја кажа Сара Џесика Паркер жити се. :D

Za da ti se sviga Anja Tejlor Joy treba da si riba u horoskop.
Drugo objasnuvanje nema.

А јас што сум лав а ја обожавам? :D

Шала на страна, сите си имаме вкусови. А баш овие што ги набројуваме: Ања, Ема Стоун, Џулијан Мур, па еве и Џесика Честејн ми текнува како пример, имаат некој специфичен изглед па на некои им се симпатични а на некои обратно.

Koga sme kaj Jessica Chastain, najdobroto video za nea.
Ne znam zosto zenava tolku ja mrazi ama e presmeshno
А ТАА ДА НЕ Е ПОАРНА? :mad:

Зошто ми ги хејташ симпатиите Дарлинг, што ти згрешив? :place:

Корвус </3 Дарлинг

И стварно не ми е јасно зашто смеењево за Џулијан, и мене ми е убава жена. Ко да ја кажа Сара Џесика Паркер жити се. :D
Тоа @Shawn Spencer и @Io Sono Interista прашај ги, големите зналци на секси жените. Едниот од нив е заљубен у глушецот со име Ен Хатавеј. :kafence:

NEW!!! CARRIER CRYSTAL II inverter клима уреди (R32):
• А+++ / А++ енергетска класа на ладење и греење
• најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
• функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
• HEPA филтер, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer филтер
• Wi-Fi уред вклучен во цената
• функција на самочистење, Eurovent сертификат
• опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 46 °C
• опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24 °C

167905437_4561676303846887_4307040721391778505_n.jpg
Ве очекуваме во нашите салони на ул. Лондонска 1А, Скопје или во ново отворениот продажен салон на Енергија во Визбегово (до Пантер Мис) (инвертер клима уреди, топлински пумпи, VRF системи, чилери, вент.конвектори итн.) или контактирајте не на info@energija.com.mk или на 02/3061-466.
*Акцијата трае додека има залиха.

За било какви дополнителни информаци, обратете се на info@energija.com.mk или телефонските броеви:
+389 (0)2 3061 466
+389 (0)2 3061 467
+389 (0)72 213 590

http://energija.com.mk/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom