Џ
Џонтра Волта
Гостин
филмовите остануваат во меморија ако се добри, џабе летербокс кога гледате ради реда да билдате бројки само.
филмовите остануваат во меморија ако се добри, џабе летербокс кога гледате ради реда да билдате бројки само.
E da, ima nekolku cekori.Да беше така едноставно.
Да, ако не ти работи дилитот.E da, ima nekolku cekori.
Klik i shift + delete e komplicirana operacija.
Анон созреа.Ццц вака ли изгледам јас понекогаш?
Глеам сте му реплицирале па кликнав „покажи игнорирана содржина“ и постот негов ме потсети на некои мои постови.
Eww.
Ружничка си е, али не до тој левел.Женскиот Стив Бушеми.
Јас не кажав женскиот Бушеми од аспект на грдоќа/лепота него од аспект на личење. Стварно ми личи на него, во очите особено.Ружничка си е, али не до тој левел.
Иако ми паѓа криво што човекот е така окарактеризиран секогаш, ептен е пријатен вака по интервјуа и интересен, што јас лично не го ни сметам за грд. Грд е за Холивуд, вака за рандом народ е просек.
Друг пример за ваква фаца ми е Касел, бившиот на Моника. Вака да го гледаш на фаца ќе си кажеш како му дозволила да ја оплоди овој (двапати), али човекот е ептен харизматичен. Personality > looks
Не знам во што категорија на очи спаѓаат, јас ги викам жабчести.Јас не кажав женскиот Бушеми од аспект на грдоќа/лепота него од аспект на личење. Стварно ми личи на него, во очите особено.
Не сум ти јас говедо, GILF lover!Жабести очи, пластичен нос, вештачки заби... поим за грд човек, да не се навреди феминистичката заедница ако кажам грда жена.
Ања Тејлор Џои за оваа е Софија Лорен.
Па уште ја излајкале 10 души ебате извртените што ми се смеат за Џулијан Мур, говеда.
За мажите зборев, ти.... краво.
Ања е друг левел, и не смее да биде спомната во иста реченица со други Фотосесииве што ги прави....Ања Тејлор Џои за оваа е Софија Лорен.
Нос и заби се ко задолжителна хирургија и секој скоро ги има во Холивуд. И Ања има нешто делкано, ако ништо друго, бар brow lift, можеби некои ситни други измени.Жабести очи, пластичен нос, вештачки заби... поим за грд човек, да не се навреди феминистичката заедница ако кажам грда жена.
Ања Тејлор Џои за оваа е Софија Лорен.
Па уште ја излајкале 10 души ебате извртените што ми се смеат за Џулијан Мур, говеда.