- Член од
- 23 март 2011
- Мислења
- 1.172
- Поени од реакции
- 1.056
Така знам јас. Извини може грешамод кога има орце грчко државјанство ?
Sent from my LG-M200 using Tapatalk
Така знам јас. Извини може грешамод кога има орце грчко државјанство ?
Во прокредит банка за одржување на сметка 300 денари месечноВо Халк ако си го заборавиш пасвордот за електронско банкарство наплаќаат 200 денари![]()
Озбилно?Во прокредит банка за одржување на сметка 300 денари месечно![]()
НајозбилноОзбилно?
Да, изгледа посветени се повеќе на фирми такви клиенти па овие помаливе многу не ги интересираат затоа и затворија еден куп експозитури низ државата. Сега се префрлив на комерцијална и само 30 денари ми месечно зимаат што е коректна сумаОзбилно?
Иди кај адвокат и не плаќајте ништо,распрашај се кај повеќе адвокати,можеби некој имал сличен случај на суд,ако треба тужи ги,ова ми личи на банкарска измамаДо сега бев премногу задоволен со НЛБ, но еве, од никаде ни излезе проблем. Ни стигна писмо дека на починат родител, кој имаше само трансакциска сметка за примање на пензија, за 8 месеци, стигнале некои недоспеани обврски од околу 19.000 денари. Ниту добивме некое известување претходно дека има долг, ниту пак имаше можност таа сметка да иде во минус. Ако некој имал слично искуство, нека пише што да очекувам во понеделник од идиотиве.
Државата велиТ дека до 30.000 евра, влоговите ни се гарантирани, но во реалност, има пари за само за 5% од депозитите по банките. Останатите 95% ќе чекаат државата да дојде на некаков начин до пари, па да ги исплати и тие, ама колку време ќе помине за тоа ...стапката на покриеноста на депозитите на населението, која покажува колку Фондот може да покрие од вкупните штедни влоговги на ниво на држава, се намалила од 6,25 проценти, на 4,94 прпоценти.
јас користам со години од комерцијална банка и само пофални зборови имам.Препорака за банка со најдобар M-Banking?
Стопанска Банка.Препорака за банка со најдобар M-Banking?