Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не се нешто посебно Конго, не им ја знам логиката, во кој универзум се подобри од нас во Фудбал.

Може да се почне со организација! (y)

Може да се почне со организација! (y)

Баш сакав да прашам за ова дали има новости. Уствари кај ќе може да се купуваат картите и дали почна продажбата. И плус негативни тестови. Мислам дека Визер најави директни летови до некои градови за европсково.

Да се вратиш у Србија и пак да идеш за следниот:rolleyes:

Не се нешто посебно Конго, не им ја знам логиката, во кој универзум се подобри од нас во Фудбал.
Според она @dragonsky што го споделил , би рекол дека има нешто посебно , логиката е тука само погледни, во овој универзум они играат фудбал со три ноги

da ja soberat diasporata bi bile barem vo top 10, ama da, ovaka nema logika. voopsto nema logika rejtingot posebno koga se sporeduvaat reprezentacii od razlicni kontinenti, sekogas bilo taka. no realno i tesko e da se ostvari nekoj pofer ili pokorekten rejting, tesko e fudbalot da se dofati samo so rezultati.

Странциве веќе поинаку гледаат на нас

Ај да видиме дали овие во ФФМ имаат грам патриотизам и визија после ЕП. Гледано колку е сплотена екипата со Мрмињо ни под разно не треба да го тргаат. Ама пошто живееме во држава на егоисти и будали поверојатно е да расипат све, освен ако не се направи некоја јака кампања. Пандев и Мрмињо после Германија мораат да го дозавршат циклусов за СП. Кур ме боли да го викале Радески заради менаџерски договори. Тоа ќе го прави и наредниот селектори и тој по него, како и во сите Балкански репрезентации. Тоа ќе се решава во 2022. Ова е историска шанса која кој знае кога ќе се отвори. А посебно со оглед на тоа дека конкурентите за второто место ни се прилично климави.
Иако јасно е дека второто место е далеку од гарант за пласман. После тоа ќе треба уште 2 силни екипи да се совладаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom