Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
И јас бро :) Само шо јас очекував да не изгубиме, а за победа бев поскептична :)
Што си погодила? Си се надевала дека нема да изгубиме, скептична за победа и ќе извадиме нерешено. :D
Победивме, ништо не си погодила.

Лихихихихихинекер, дека фудбалот било игра каде германците увек тепале hhhhhhhhhh

Не бе ова некој не трола нас гарант, универзумот или кој и да е тој креаторот. Онака лабаво си ја претепуваш Данска светски првак у ракомет. Германија фудбал никад у живот не изгубиле, дое Македонија утепа куче. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Драми од нација, кур не боли, на самото дно на човештвото сме, не постоиме на мапа, ништо чудно и да освоиме Европско, што кур те боли.

Колку ми е криво за Романија...да ти ебам власите гадни....од уста ни зедоа заслужено нерешено каде што направивме сто шанси....све да му ебам нив ѓупско мора да ги добиеме во Скопје.

1-0 изгубивме според тебе пошто Барди асистираше а Елмас стрелаше, така да ти не ги рачунаш овие рамковниве. ехехехеххехехе

0-1 pandev. ramkovniot dopusti penal a drugiot dade gol sto ne ni morase da ne bese penalot... isti kurac, samo po moe ke igraa makedonci mesto ramkovni :icon_mrgr:

Што си погодила? Си се надевала дека нема да изгубиме, скептична за победа и ќе извадиме нерешено. :D
Победивме, ништо не си погодила.
Си ја фатив дупла шанса и Македонија дава гол :)
Бериќат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom