Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.935
- Поени од реакции
- 8.833
Сега @Сладоледџија ќе ти каже колку време е поминато и се што има он постигнато до сега од последните скудета на Милан, Интер, Рома и Лацио.
Mене ме интересира што има постигнато и колку време е поминато од последното ЛШ на јувеСега @Сладоледџија ќе ти каже колку време е поминато и се што има он постигнато до сега од последните скудета на Милан, Интер, Рома и Лацио.
Дали 2 изгубени финалиња се рачуна ко титула? По маалски, 3 корни - пенал.Mене ме интересира што има постигнато и колку време е поминато од последното ЛШ на јуве![]()
Чекај за едно 4-5 години уше едно да изгубат па ќе видиме...Дали 2 изгубени финалиња се рачуна ко титула? По маалски, 3 корни - пенал.
via Internet Explorer.Фатиле од Монде до Горилз сите ги пријавиле постовите мои дека ради мене немало дискусија во Серија А и дека сум 'вреѓал' и големиот Ио Соњо со Гарфилд ја затвориле темава да заседаваат...
Крајниот епилог ме казниле само мене а ликот што се служи со најодвратни навреди почнувајќи од семејно насилство, злоставување, засостанати особи итн, сметале дека е во согласност со темата... Исто така Спермосот кој во ниеден момент не го навредив а он ме навреди неколку пати не заслужил одмор...
Ајде ме казнија и се овозможи здрава дискусија во темава, кога гледам, дискусија за одложениот натпревар Интер-Сасуоло, како големиот местачки тим Интер кој поради калчополи бил исфрлен во втора лига и правел 'Кампионато Фалсато', сега наместо Сасуоло да игра два тешки натпревари во 3 дена, тоа ќе биде Интер...
@Io Sono Interista друг пат кога ќе тераш 'правда' казни ме мене, ама и Бјанко Веро со куровите и Спермосот казни ги за да биде праведно... Ако мислиш да тераш кај што има сила нема правдина и да се правиш Зајко и Грујо, исто така и Клипацот ме казни еднаш и после маваше хехенца, за после да плаче како пичица и да го снема од форумов кога ќе осети неправда на своја кожа...
Пс... Никад не сум вреѓал роднини, барем не во темава...via Internet Explorer.
PS, еднаш само ти имам пријавено пост и тоа навредата беше нешто со мајка поврзано, упатена кон Бјанконеро.
Од кога последен пат Јуве освои, се запишав прваче, завршив осмолетка, завршив средно, факултет, магистратура и правосуден испит, се вработив, се оженив, ми се родија деца.. и еве чекам пак да осетам трофеј ЛШ..Mене ме интересира што има постигнато и колку време е поминато од последното ЛШ на јуве![]()
2-3 пати е интересно, после се здосадува. Мене последните 2 ми беа онака што биде нека биде.Од кога последен пат Јуве освои, се запишав прваче, завршив осмолетка, завршив средно, факултет, магистратура и правосуден испит, се вработив, се оженив, ми се родија деца.. и еве чекам пак да осетам трофеј ЛШ..
pa sto da pravam, me tagiraat da si kazam... 3-4 puti unazad..2-3 пати е интересно, после се здосадува. Мене последните 2 ми беа онака што биде нека биде.
Ај прво пензија да дочекаш, внуци, правнуци и све останатно па после и ЛШ.