Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.379
Поени од реакции
28.525
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Сега @Сладоледџија ќе ти каже колку време е поминато и се што има он постигнато до сега од последните скудета на Милан, Интер, Рома и Лацио.
Mене ме интересира што има постигнато и колку време е поминато од последното ЛШ на јуве :)

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.207
Поени од реакции
10.250
Mене ме интересира што има постигнато и колку време е поминато од последното ЛШ на јуве :)
Дали 2 изгубени финалиња се рачуна ко титула? По маалски, 3 корни - пенал.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Дали 2 изгубени финалиња се рачуна ко титула? По маалски, 3 корни - пенал.
Чекај за едно 4-5 години уше едно да изгубат па ќе видиме...

Е сеа едино да не мора 3 по ред да ги изгубат за трофеј мамата...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Фатиле од Монде до Горилз сите ги пријавиле постовите мои дека ради мене немало дискусија во Серија А и дека сум 'вреѓал' и големиот Ио Соњо со Гарфилд ја затвориле темава да заседаваат...

Крајниот епилог ме казниле само мене а ликот што се служи со најодвратни навреди почнувајќи од семејно насилство, злоставување, засостанати особи итн, сметале дека е во согласност со темата... Исто така Спермосот кој во ниеден момент не го навредив а он ме навреди неколку пати не заслужил одмор :pos:...

Ајде ме казнија и се овозможи здрава дискусија во темава, кога гледам, дискусија за одложениот натпревар Интер-Сасуоло, како големиот местачки тим Интер кој поради калчополи бил исфрлен во втора лига и правел 'Кампионато Фалсато', сега наместо Сасуоло да игра два тешки натпревари во 3 дена, тоа ќе биде Интер...

@Io Sono Interista друг пат кога ќе тераш 'правда' казни ме мене, ама и Бјанко Веро со куровите и Спермосот казни ги за да биде праведно... Ако мислиш да тераш кај што има сила нема правдина и да се правиш Зајко и Грујо, исто така и Клипацот ме казни еднаш и после маваше хехенца, за после да плаче како пичица и да го снема од форумов кога ќе осети неправда на своја кожа...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Фатиле од Монде до Горилз сите ги пријавиле постовите мои дека ради мене немало дискусија во Серија А и дека сум 'вреѓал' и големиот Ио Соњо со Гарфилд ја затвориле темава да заседаваат...

Крајниот епилог ме казниле само мене а ликот што се служи со најодвратни навреди почнувајќи од семејно насилство, злоставување, засостанати особи итн, сметале дека е во согласност со темата... Исто така Спермосот кој во ниеден момент не го навредив а он ме навреди неколку пати не заслужил одмор :pos:...

Ајде ме казнија и се овозможи здрава дискусија во темава, кога гледам, дискусија за одложениот натпревар Интер-Сасуоло, како големиот местачки тим Интер кој поради калчополи бил исфрлен во втора лига и правел 'Кампионато Фалсато', сега наместо Сасуоло да игра два тешки натпревари во 3 дена, тоа ќе биде Интер...

@Io Sono Interista друг пат кога ќе тераш 'правда' казни ме мене, ама и Бјанко Веро со куровите и Спермосот казни ги за да биде праведно... Ако мислиш да тераш кај што има сила нема правдина и да се правиш Зајко и Грујо, исто така и Клипацот ме казни еднаш и после маваше хехенца, за после да плаче како пичица и да го снема од форумов кога ќе осети неправда на своја кожа...
via Internet Explorer.

PS, еднаш само ти имам пријавено пост и тоа навредата беше нешто со мајка поврзано, упатена кон Бјанконеро.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
via Internet Explorer.

PS, еднаш само ти имам пријавено пост и тоа навредата беше нешто со мајка поврзано, упатена кон Бјанконеро.
Пс... Никад не сум вреѓал роднини, барем не во темава...

Псс... Никад не сум пријавувал постови а особоено не од Јувенташи, зашто секој ваш пост е тртење гз за пеналче...

Пссс... Битката за тоа ваше толку посакувано 4 место се стеснува, Аталанта и Наполи ви дишат во врат а имате и меѓусебни дуели, ќе биде комедија...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Од кога последен пат Јуве освои, се запишав прваче, завршив осмолетка, завршив средно, факултет, магистратура и правосуден испит, се вработив, се оженив, ми се родија деца.. и еве чекам пак да осетам трофеј ЛШ..

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Од кога последен пат Јуве освои, се запишав прваче, завршив осмолетка, завршив средно, факултет, магистратура и правосуден испит, се вработив, се оженив, ми се родија деца.. и еве чекам пак да осетам трофеј ЛШ..
2-3 пати е интересно, после се здосадува. Мене последните 2 ми беа онака што биде нека биде.
Ај прво пензија да дочекаш, внуци, правнуци и све останатно па после и ЛШ.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
2-3 пати е интересно, после се здосадува. Мене последните 2 ми беа онака што биде нека биде.
Ај прво пензија да дочекаш, внуци, правнуци и све останатно па после и ЛШ.
pa sto da pravam, me tagiraat da si kazam... 3-4 puti unazad.. :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Криминалците Интер што намерно ја одложија за да ги одморат играчите и да не ги пуштат во репрезентациите, со што ја доведоа во прашање регуларноста на калчото и до одредена мера и самото СП ..... според калчо аналитичарите Горилаз Кобољи Гиљи, Мидле Куров ми Ленче Тавекио и Алесио Сладоледџија Секо, Март 2021.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom