UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Ти се смеат за да не те плачат. Инаку за грев си, онака за жалење.

Овде, а не на Кајгана форум. Ајде.

Домашна и основна култура е да не се вознемируваат повозрасни. Јас малку претерував во врска со тебе претходно, потврдо одошто треба, ама сега ми е малку и криво.

До следното отворање на нов профил и труење со ,,бумерски" шегички за Фирпо.

Што бе па ти сега?
Па, невиден нешто до сега е на несмешен пост да се реплицира со Војче Китановски. :D

Oк не ми пишувај огромни постови, сепак не сме веќе заратени. :D :unsure:

Јас не ни знам кој е Војче Китановски.

Ја па би сакал да видам Челзи - Ливерпул полуфинале. Какви дуели во ЛШ беа ова пред 15год во ЛШ, ќе се паметат цел живот.

Но и Челзи - Реал не звучи лошо, не памтам некогаш да се сретнеле овие две екипи.

И додека целиот свет е свесен дека Ливерпул е презависен од брзата транзиција на Салах и Мане плус офанзивната поддршка од бековското дуо Робертсон-Александар Арнолд сепак според Џони Улие тоа е Џордан Хендерсон.

и според апсолутно никој на светов. :D

Не знам дали си озбилен, ама псж освен Мбапе, Нејмар и донекаде Верати се ништо посебно. Видовме сите во реваншот со Барса, не знаеа кај им е газот каде глата, напикани во шише саат време. Баерн поминува освен ако сите фактори не се против нив, што ќе е изненадување големо.
Не заврши 1-1 реваншот? Со вкупен скор 5-2? За другар прашувам.
Автоматски споено мислење:

Fun fact, ako Barcelona pominese ke naidese na Baern :)

On topic, se nadevam deka Baern ke go popije od PSG, pred se radi Stealth :)
Оф Топик:
Сите се надеваме дека Баерн ќе прими една петарда од псж, пред се и само заради Стелт. :D

@STEALTH :smirce:

И додека целиот свет е свесен дека Ливерпул е презависен од брзата транзиција на Салах и Мане плус офанзивната поддршка од бековското дуо Робертсон-Александар Арнолд сепак според Џони Улие тоа е Џордан Хендерсон.

и според апсолутно никој на светов. :D

Добро...не сум јас никој да кажвам ама прашајги фановите на Ливерпул шо мислат за Фабињо и Хендерсон и ќе ти кажат...огромна разлика во играта имаше ко му се врати Фабињо на средина...дури Салах самиот тоа го спомна на интервјуто...ама добро шо разбирам јас.

Хендерсон му е многу битен играч на средина..можеби во нападот се битни Салах и Мане не ги спорам нив..ама за целата игра што ја практикува Клоп,брзата транзиција по бекојте Арнолд и Ровертсон....Хендерсон и Фабињо имаа клучна улога каде Тиаго и Џонс неможеа да одговорат на улогите бидејќи сите можни дуели ги губеа на средина.

Добро...не сум јас никој да кажвам ама прашајги фановите на Ливерпул шо мислат за Фабињо и Хендерсон и ќе ти кажат...огромна разлика во играта имаше ко му се врати Фабињо на средина...дури Салах самиот тоа го спомна на интервјуто...ама добро шо разбирам јас.

Хендерсон му е многу битен играч на средина..можеби во нападот се битни Салах и Мане не ги спорам нив..ама за целата игра што ја практикува Клоп,брзата транзиција по бекојте Арнолд и Ровертсон....Хендерсон и Фабињо имаа клучна улога каде Тиаго и Џонс неможеа да одговорат на улогите бидејќи сите можни дуели ги губеа на средина.

Kaде го виде Фабињо во претходниот пост?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom