А да видиме прво дали Сити ќе го пројдат Дортмунд а?
Веројатно во двомечот ќе направат 4-5 гола разлика. Грам шанса нема Дортмунд да го помине Сити. Нула.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да видиме прво дали Сити ќе го пројдат Дортмунд а?
најтешкиот пат до финале
ПСЖ е 3 пати појак тим на хартија , на терен ке видиме кој е што е.
Јас мислам искрено дека Ханси Флик тек сега ке покаже каков тренер е уствари.
Не претерувај ебате, сигурно Коман не е подобар од Нејмар или Суле од Кимпембе.На ниедна позиција не се подобри, освен Мбапе како крилен напаѓач или така нешто.
Не знам дали си озбилен, ама псж освен Мбапе, Нејмар и донекаде Верати се ништо посебно. Видовме сите во реваншот со Барса, не знаеа кај им е газот каде глата, напикани во шише саат време. Баерн поминува освен ако сите фактори не се против нив, што ќе е изненадување големо.најтешкиот пат до финале
ПСЖ е 3 пати појак тим на хартија , на терен ке видиме кој е што е.
Јас мислам искрено дека Ханси Флик тек сега ке покаже каков тренер е уствари.
Не претерувај ебате, сигурно Коман не е подобар од Нејмар или Суле од Кимпембе.
Па никој не е подобар од Левандовски моментално, не го спомнав него. Ама Мбапе и Нејмар се подобри од сите ваши крила на куп собрани заедно. Мада глупо е споредување вака позиција за позиција, не мора тоа ништо да значи. Ако ПСЖ е комплетен за мене е 50-50 меч, уз должно поштовање према Баерн. Не е ни Баерн убедлив сезонава, прошло коло налетав на инфо дека 22 или 23 пати први примиле гол сезонава...Вововово КИМПЕМБЕ, умрениот цд-ром.
А кој е подобар од Левандовски кај ПСЖ? Икарди???
И да - Коман е во подобра форма од Нејмар.
Мислам дека Господ не собира плачипички.
Па никој не е подобар од Левандовски моментално, не го спомнав него. Ама Мбапе и Нејмар се подобри од сите ваши крила на куп собрани заедно. Мада глупо е споредување вака позиција за позиција, не мора тоа ништо да значи. Ако ПСЖ е комплетен за мене е 50-50 меч, уз должно поштовање према Баерн. Не е ни Баерн убедлив сезонава, прошло коло налетав на инфо дека 22 или 23 пати први примиле гол сезонава...
Вововово КИМПЕМБЕ, умрениот цд-ром.
Зш вака за греота спинуваш? Глупост е дека ПСЖ има на хартија 3 пати појак тим, ама не се Нејмар и Мбапе подобри од сите крила на Баерн? Па искрено не е дека и Баерн на секоја позиција е подобар од ПСЖ али ајде.Полека, Стефан ќе ти каже и Интер дека имаат појаки играчи на хартија.
Џабе ќе дискутираш.
Вововово КИМПЕМБЕ, умрениот цд-ром.
Јас сигурно нема да ја ебам сестра ти. Одиграј контра и збогати се.

Fun fact, ako Barcelona pominese ke naidese na Baern
On topic, se nadevam deka Baern ke go popije od PSG, pred se radi Stealth![]()