- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Лесен пролаз, финале Ливерпул-Баерн.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред е сево ова, се слагам, ама секоја година е истиов муабет. Необјасниво Пеп измислува топла вода и губи од противници од кои не смее да загуби, со сета должна почит према Лион, Монако и Тотенхем. Мене многу ме интересира евентуален двомеч меѓу нив и Баерн, од лани стојам на ставот дека они ќе го убијат овој Баерн на Флик, ама да видиме прво дали ќе пројдат Баерн пошо играат со ПСЖ.Сити моментално е класа над сите други тимови, и ќе бид чудо ако оваа година не освојат. Единствено што може да ги спречи е ако Пеп повторно почне да измислува топла вода кога не треба.
Пред некое посто ги хејташе фановиве на Реал и викаше дека не ги бива и ќе ги размонитраат даље значи..Ако не ги тепаме Ливерпул и Порто во двомеч треба да се стави клучот на врата. Во финале со ПСЖ ќе биде потешко.

Во ред е сево ова, се слагам, ама секоја година е истиов муабет. Необјасниво Пеп измислува топла вода и губи од противници од кои не смее да загуби, со сета должна почит према Лион, Монако и Тотенхем. Мене многу ме интересира евентуален двомеч меѓу нив и Баерн, од лани стојам на ставот дека они ќе го убијат овој Баерн на Флик, ама да видиме прво дали ќе пројдат Баерн пошо играат со ПСЖ.

Точно, и тоа треба да се види, не е Дортмунд без шанси.А да видиме прво дали Сити ќе го пројдат Дортмунд а?
Секоја логика вели дека Сити треба да одат даље. Треба само да си одиграат тоа што играат цела сезона. Ќе дадам некоја шанса на Дортмунд дека би "изненадиле", па да испадне ова двомеч со многу погодоци каде се е можно