Веројатно во двомечот ќе направат 4-5 гола разлика. Грам шанса нема Дортмунд да го помине Сити. Нула.А да видиме прво дали Сити ќе го пројдат Дортмунд а?
Веројатно во двомечот ќе направат 4-5 гола разлика. Грам шанса нема Дортмунд да го помине Сити. Нула.А да видиме прво дали Сити ќе го пројдат Дортмунд а?
На каква хартија ПСЖ е три пати појак тим од Баерн, хартија за ролање мара?најтешкиот пат до финале
ПСЖ е 3 пати појак тим на хартија , на терен ке видиме кој е што е.
Јас мислам искрено дека Ханси Флик тек сега ке покаже каков тренер е уствари.
Не претерувај ебате, сигурно Коман не е подобар од Нејмар или Суле од Кимпембе.На ниедна позиција не се подобри, освен Мбапе како крилен напаѓач или така нешто.
Не знам дали си озбилен, ама псж освен Мбапе, Нејмар и донекаде Верати се ништо посебно. Видовме сите во реваншот со Барса, не знаеа кај им е газот каде глата, напикани во шише саат време. Баерн поминува освен ако сите фактори не се против нив, што ќе е изненадување големо.најтешкиот пат до финале
ПСЖ е 3 пати појак тим на хартија , на терен ке видиме кој е што е.
Јас мислам искрено дека Ханси Флик тек сега ке покаже каков тренер е уствари.
Вововово КИМПЕМБЕ, умрениот цд-ром.Не претерувај ебате, сигурно Коман не е подобар од Нејмар или Суле од Кимпембе.
Па никој не е подобар од Левандовски моментално, не го спомнав него. Ама Мбапе и Нејмар се подобри од сите ваши крила на куп собрани заедно. Мада глупо е споредување вака позиција за позиција, не мора тоа ништо да значи. Ако ПСЖ е комплетен за мене е 50-50 меч, уз должно поштовање према Баерн. Не е ни Баерн убедлив сезонава, прошло коло налетав на инфо дека 22 или 23 пати први примиле гол сезонава...Вововово КИМПЕМБЕ, умрениот цд-ром.
А кој е подобар од Левандовски кај ПСЖ? Икарди???
И да - Коман е во подобра форма од Нејмар.
Абе, каци ти? Што е ова, нов профил? Не ги издржа експертизите и прогнозите серверот на Кајгана форум и мораше да те отстрани?Мислам дека Господ не собира плачипички.
Да, не реков дека не е 50-50.Па никој не е подобар од Левандовски моментално, не го спомнав него. Ама Мбапе и Нејмар се подобри од сите ваши крила на куп собрани заедно. Мада глупо е споредување вака позиција за позиција, не мора тоа ништо да значи. Ако ПСЖ е комплетен за мене е 50-50 меч, уз должно поштовање према Баерн. Не е ни Баерн убедлив сезонава, прошло коло налетав на инфо дека 22 или 23 пати први примиле гол сезонава...
Полека, Стефан ќе ти каже и Интер дека имаат појаки играчи на хартија.Вововово КИМПЕМБЕ, умрениот цд-ром.
Зш вака за греота спинуваш? Глупост е дека ПСЖ има на хартија 3 пати појак тим, ама не се Нејмар и Мбапе подобри од сите крила на Баерн? Па искрено не е дека и Баерн на секоја позиција е подобар од ПСЖ али ајде.Полека, Стефан ќе ти каже и Интер дека имаат појаки играчи на хартија.
Џабе ќе дискутираш.
Кимпембе е поголем ретард и од Фил Џонс, само му се има посреќено да не заредува повреди ко првиов.Вововово КИМПЕМБЕ, умрениот цд-ром.
Јас сигурно нема да ја ебам сестра ти. Одиграј контра и збогати се.
Fun fact - sekogas koga navivate protiv Baern zaradi mene, obicno gi ubivaat protivnicite.Fun fact, ako Barcelona pominese ke naidese na Baern
On topic, se nadevam deka Baern ke go popije od PSG, pred se radi Stealth![]()