Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.242
- Поени од реакции
- 28.032
Отсекогаш сум го поштувал Џонка зошто отсекогаш бил искрен.Срамно испаѓале?...па поубо е срамно да испадниш во нокаут отколку во групите да испадниш
Отсекогаш сум го поштувал Џонка зошто отсекогаш бил искрен.Срамно испаѓале?...па поубо е срамно да испадниш во нокаут отколку во групите да испадниш
Пошто е Барселона а не Севиља или Атлетико Мадрид.Добро и јас ја мразам Барселона ама не знам шо ви е филмот на сите со елиминациите?...цел фудбалски аудиториум се понаша како ЛШ трофеот да му припаѓа на Барселона и да не смеат да испаднат па ајде ќе му играме сеир само НИВ...што не му играте сеир на Реал дека лани испаднаа од Сити и од Ајакс претходно?..или на Манчестер Јунајтед што сега испаднаа од Лајпцих?....или ете на Челзи?...тие не испаѓаат 5-6 сезони со ред или не знам колку во ЛШ?...не знам шо ви е филмот на сите со Барселона..
Срамно испаѓале?...па поубо е срамно да испадниш во нокаут отколку во групите да испадниш или пак да не ни учествуваш поарно..тоа е посрамно
Па вчера поточно завчера играа Барса не играа Реал или Јунајтед па нив да му тераме сеирДобро и јас ја мразам Барселона ама не знам шо ви е филмот на сите со елиминациите?...цел фудбалски аудиториум се понаша како ЛШ трофеот да му припаѓа на Барселона и да не смеат да испаднат па ајде ќе му играме сеир само НИВ...што не му играте сеир на Реал дека лани испаднаа од Сити и од Ајакс претходно?..или на Манчестер Јунајтед што сега испаднаа од Лајпцих?....или ете на Челзи?...тие не испаѓаат 5-6 сезони со ред или не знам колку во ЛШ?...не знам шо ви е филмот на сите со Барселона..
Срамно испаѓале?...па поубо е срамно да испадниш во нокаут отколку во групите да испадниш или пак да не ни учествуваш поарно..тоа е посрамно
Па јас не гледам фанови на Интер или Јунајтед да се чаталат овде и да се прават гиганти во последни 5-10 год.Добро и јас ја мразам Барселона ама не знам шо ви е филмот на сите со елиминациите?...цел фудбалски аудиториум се понаша како ЛШ трофеот да му припаѓа на Барселона и да не смеат да испаднат па ајде ќе му играме сеир само НИВ...што не му играте сеир на Реал дека лани испаднаа од Сити и од Ајакс претходно?..или на Манчестер Јунајтед што сега испаднаа од Лајпцих?....или ете на Челзи?...тие не испаѓаат 5-6 сезони со ред или не знам колку во ЛШ?...не знам шо ви е филмот на сите со Барселона..
И од тие 2, еден дадоа само.и конечно на крајот го лапнале 8-2, АЛОООО 8-2 !!!!
Па Реал кога испаѓаше редовно у 1/8 финале од Лион они си беа предмет на спрдња, сеа нормално дека ќе е Барселона кога испаѓаат со срамни и катастрофални порази. 8-2 изгубија од Баерн, божем против Фортуна Дизелдорф играа. Рома им надокнади ТРИ гола негатива. Ливерпул со милион повредени им надокнади ТРИ гола негатива. Е сеа на ова ако го додадеме фактот дека константно се сметани за еден од главните фаворити за освојување тогаш не знам што е чудно што јадат ремет низ интернетот.Добро и јас ја мразам Барселона ама не знам шо ви е филмот на сите со елиминациите?...цел фудбалски аудиториум се понаша како ЛШ трофеот да му припаѓа на Барселона и да не смеат да испаднат па ајде ќе му играме сеир само НИВ...што не му играте сеир на Реал дека лани испаднаа од Сити и од Ајакс претходно?..или на Манчестер Јунајтед што сега испаднаа од Лајпцих?....или ете на Челзи?...тие не испаѓаат 5-6 сезони со ред или не знам колку во ЛШ?...не знам шо ви е филмот на сите со Барселона..
Интер испадна од младинците, петличите на истата екипа што изгуби 8-2, just sayingПа Реал кога испаѓаше редовно у 1/8 финале од Лион они си беа предмет на спрдња, сеа нормално дека ќе е Барселона кога испаѓаат со срамни и катастрофални порази. 8-2 изгубија од Баерн, божем против Фортуна Дизелдорф играа. Рома им надокнади ТРИ гола негатива. Ливерпул со милион повредени им надокнади ТРИ гола негатива. Е сеа на ова ако го додадеме фактот дека константно се сметани за еден од главните фаворити за освојување тогаш не знам што е чудно што јадат ремет низ интернетот.
А кој го прави Интер некој факор у ЛШ?Интер испадна од младинците, петличите на истата екипа што изгуби 8-2, just saying
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Значи хихаха е дете на чолизмо и стефи.Чолизмо е машкиот Чолизмо.
Стефи-ЦФЦ беше женскиот.
#cholismoception
А ти каталонскиот Сладоледџија и Горилаз.@xxixka е машкиот чолисмо