UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.368
Oд институција, до последните 10 години, до последните неколку години...
Тоа Оби и компанија, јас цело време правам муабет за последниве 6 години. За тоа и беше мајтапот со маичката, секстете де Меси и на маицата сите порази во ЛШ во последните 6 години.
Автоматски споено мислење:

Па не го почна муабетот ради реда. Испровоцира за да се дојде до тој муабет дека еве Атлетико е подобар во последниве години, ама ја утна математиката и се удави.
Другата недела ќе испаднете од Челзи па ќе потонеш уште толку, ама ај.
Но бро, ги п цкав за маичката, Вокер се испозапали а по него сите како овци стадо :)
Ќе го мерам Атлетико божем на татко ми е клубот.
И нема поглупаво од тоа кога ќе изеди блам некоја екипа и ако почнат да пецкаат од страна да му се стават "ееее вие ли најдовте да се курчите, ееее " е ај кој да се курчи, фанови на Псж колку шо знам нема тука, имаше еден ама пропадна одамна :)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.762
Барса е институција, во секој поглед. Немаа споредба со Атлетико.
Ама дај жити се не се брукајте божем јаа демантирате со бројки од последни 5 год, а ако пишете од Барса бројките, Нил не ве пере.
Срамота било после 2-0 да испаднат од Јуве, а не е срамота ова од Барса против Рома и Ливерпул?
Ами од Баерн 8-2?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.368
2014-та бевте прилично посрамотени. :kafence:

Не бевме ама ајде :)

Па тоа и ми беше муабетот, уствари јас не ни ја почнав дискусијата за споредба, ставив маичка кај шо сликовито се пресликани 6-те елиминации на Барса, Вокерот направи споредба као демек ако се прави за Атлетико ќе треба подолга да е маицата,на тоа јас му вратив дека изминативе години институција сме за нив, кој стигна ги наполна во ЛШ.
Рома, Ливерпул, Баерн, Псж ...
Инаку не сум од Марс падната, фала Богу дека заостануваме зад Барса севкупно како клуб.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Не бевме ама ајде :)

Па тоа и ми беше муабетот, уствари јас не ни ја почнав дискусијата за споредба, ставив маичка кај шо сликовито се пресликани 6-те елиминации на Барса, Вокерот направи споредба као демек ако се прави за Атлетико ќе треба подолга да е маицата,на тоа јас му вратив дека изминативе години институција сме за нив, кој стигна ги наполна во ЛШ.
Рома, Ливерпул, Баерн, Псж ...
Инаку не сум од Марс падната, фала Богу дека заостануваме зад Барса севкупно како клуб.
Дан не бев јас? Ама ај, денес го рушиш рекордот, па нека ти биде :icon_lol:

Последниве 6 години, бидејќи инсистираш:
Барса: 4 ла лига, 4 копа дел реј
Атлетико: 0 ла лига, 0 копа дел реј

Меѓусебен скор: 12 победи Барса, 3 Атлетико

Дали имаш грам мозок, кој за кого е институција, ваљда и јас сум ненормален шо дискутирам со тебе.

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.368
Дан не бев јас? Ама ај, денес го рушиш рекордот, па нека ти биде :icon_lol:

Последниве 6 години, бидејќи инсистираш:
Барса: 4 ла лига, 4 копа дел реј
Атлетико: 0 ла лига, 0 копа дел реј

Меѓусебен скор: 12 победи Барса, 3 Атлетико

Дали имаш грам мозок, кој за кого е институција, ваљда и јас сум ненормален шо дискутирам со тебе.
Не си спан касно е легни си те држи од вчера фрустрација.
За ЛШ прајме муабет ...

Види го бе излив доби на полноќ, меѓусебни дуели во Ла Лига ми цитира :pos:

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Не си спан касно е легни си те држи од вчера фрустрација.
За ЛШ прајме муабет ...

Види го бе излив доби на полноќ, меѓусебни дуели во Ла Лига ми цитира :pos:
Ти имаш константен излив, секоја секунда од твоето постоење со трошката мозоче, си прочитала на твитер институција нешо ова она, ама не разбираш џабе е, толку ти фаќа црпката.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.368
Ти имаш константен излив, секоја секунда од твоето постоење со трошката мозоче, си прочитала на твитер институција нешо ова она, ама не разбираш џабе е, толку ти фаќа црпката.
Уште не си легнат ?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.368
Нема млеко, го потроши в кујна емитирајќи ја мајка и...
Стелт прекини со овие глупи фори мајки шајки, гледаш никој лајк не ти мава,дај смени нешто друго, измисли, потруди се, долга е ноќта.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.368
Ништо, скаран си со хуморот изгледа, ама добро се потруди барем.

Се осеќам како славна личност сега со дизајните денеска шо ми ги направивте giphy (14).gif

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Барса е институција, во секој поглед. Немаа споредба со Атлетико.
Ама дај жити се не се брукајте божем јаа демантирате со бројки од последни 5 год, а ако пишете од Барса бројките, Нил не ве пере.
Срамота било после 2-0 да испаднат од Јуве, а не е срамота ова од Барса против Рома и Ливерпул?
Ами од Баерн 8-2?
Добро и јас ја мразам Барселона ама не знам шо ви е филмот на сите со елиминациите?...цел фудбалски аудиториум се понаша како ЛШ трофеот да му припаѓа на Барселона и да не смеат да испаднат па ајде ќе му играме сеир само НИВ...што не му играте сеир на Реал дека лани испаднаа од Сити и од Ајакс претходно?..или на Манчестер Јунајтед што сега испаднаа од Лајпцих?....или ете на Челзи?...тие не испаѓаат 5-6 сезони со ред или не знам колку во ЛШ?...не знам шо ви е филмот на сите со Барселона..

Срамно испаѓале?...па поубо е срамно да испадниш во нокаут отколку во групите да испадниш или пак да не ни учествуваш поарно..тоа е посрамно

Kajgana Shop

На врв Bottom