Ska Maniac
Бараба
Престрого беше за жут. Можеше да го пушти со опомена.Се растрчаа во прво, но кој ќе има сили да трча против Наполи!?
Имам чувство дека Салемакерс многу често и лесно добива картони.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Престрого беше за жут. Можеше да го пушти со опомена.Се растрчаа во прво, но кој ќе има сили да трча против Наполи!?
Имам чувство дека Салемакерс многу често и лесно добива картони.
Мегвајр фала ти што постоиш кучеееШала настрана составов, ама со мадиња им играме без респект во џеб ги ставаме. Меите да не го подречам ама вие 2 утакмици сосема коректен. Да им ставиме едно голче сега у второ и на реваншот со комплетен тим да ги изгазиме како што е ред
Со овој состав добро е и ова. Никој не очекува од Раде Крунич и Брахим Дијаз преку ноќ да се претворат у Хакан.Играта беда, си подаваат со два на саат пред противнички шеснаесетник ќе утнат пас и одма од контра им праат шанса. Темпо 0, у споредба со лани како еден куп голови дадоа ради брзо темпо и брзи подавања.
Исто имаше еден шпринт кај што се врати назад у одбрана од противничка половина и плус освои топка. Мора да го откупат.
od druga strana podobro taka ,nemase da trgneme napred a 1-1 e mnogu popovolen od 0-0Па не е само за фалење, си делат грешката со Донарума за голот...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Па не е само за фалење, си делат грешката со Донарума за голот...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk