Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Па не е само за фалење, си делат грешката со Донарума за голот...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ама не е и Малдини да бидеме реални. Она набацување и она утрчување во право место и право време само светска класа бекови ќе го пресечеа.
За неговата класа одличен е.

Ова е топ резултат.
Не знам они како ќе бидат со Рашфорд и Марсијал за наредна недела.
Како и да е, мора да се признае дека Милан ја изненади фудбалска Европа, барем онаа која не е во допир со Серие а.
Многу смирена и зрела игра после примен гол против сериозен противник.

Мора да се биде претпазлив бидејќи УТД годинава на гости игра многу подобро него дома.

Za rematch se vraka nekoj od povredenive?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za rematch se vraka nekoj od povredenive?

Ребиќ и Тео сигурно
Автоматски споено мислење:

Него многу го засакав овја Кјаер нел си ебе мајката, штета што е старичок

Mnogu bi bilo jako da pomineme so 0-0 [emoji16]

Na strana sto e ova evropa liga odamna mi falese ova, da igrame so nekoj jak evropski tim i jas da imam podloga da provociram [emoji16].

Ова беше многу сумливо

Attachments

• SmartSelect_20210311-215758_Video Player.gif
    SmartSelect_20210311-215758_Video Player.gif
    2,6 MB · Прегледи: 22
Ребиќ и Тео сигурно
Автоматски споено мислење:

Него многу го засакав овја Кјаер нел си ебе мајката, штета што е старичок

Pa ne bi rekol deka e star 32 godini za negova pozicija bas e vo najzreli godini.

Barzagli na 30 godini isto stana igrac i izigra dobri 4,5 sezoni na visoko nivo.

Ама не е и Малдини да бидеме реални. Она набацување и она утрчување во право место и право време само светска класа бекови ќе го пресечеа.
За неговата класа одличен е.

Тоа ќе речев. Има нешто и кај другата страна. Пасот на Бруно беше врвен, го погоди буквално. На таков пас ретко кој дефанзивец може нешто да направи.

Ама не знам, можеби подобро да го земеше Милан тој од Стразбур, Самасеку, сузе кријем саме теку, како и да беше. :icon_lol:

Raka bese,da bideme realni.

Тоа ќе речев. Има нешто и кај другата страна. Пасот на Бруно беше врвен, го погоди буквално. На таков пас ретко кој дефанзивец може нешто да направи.

Ама не знам, можеби подобро да го земеше Милан тој од Стразбур, Самасеку, сузе кријем саме теку, како и да беше. :icon_lol:
Симакан ако мислиш на бекот :icon_mrgr:

Донарума има поголема вина за голот на 5 метри му беше.
И овие од среден ред што не направија притисок и дозволија да игра слободно со вакви пасови до напад.

Крунич ако ги има решено проблемите што пред некој ден изјави демек што ги има ќе биде доста корисен. Се уште верувам дека ако му се најде висинската позиција и средина со тројца ќе игра добро.

Меите за тие пари пола сезона да изигра како последните натпревари ќе се исплати.

Нападот лош. Реал треба да ни плати што го играме Диаз, а не ние на нив.
Леао го мрзи или не се снаоѓа како 9, повеќе е за втор напаѓач.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom