Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако го имаш следено како игра нема ни да го бараш. Плус вчера имаше и за него дека не е спремен, ама ете влезе во игра.

Преголем чекор е ова за него плаче за позајмица, ама не знам колку ќе му дадат шанса овие екипите од Италија најдобро назад да во Бодо да го пратат.

Ако го имаш следено како игра нема ни да го бараш. Плус вчера имаше и за него дека не е спремен, ама ете влезе во игра.

Преголем чекор е ова за него плаче за позајмица, ама не знам колку ќе му дадат шанса овие екипите од Италија најдобро назад да во Бодо да го пратат.
Нема поента да го праќаат назад на позајмица во Норвешка,подобро во Монца да го дадат или некој друг тим во Серија А или Б.

Na klupa go imase Diaz pa i Kalulu da go stavese mozese da prekine i malce tempo..dobro igraa site ali mora i da misli napred malce, samo koga gubat pravi izmeni.

Na klupa go imase Diaz pa i Kalulu da go stavese mozese da prekine i malce tempo..dobro igraa site ali mora i da misli napred malce, samo koga gubat pravi izmeni.

тие за Манчестер ги чува. Сега и таму да се повреди уште некој таман. Ебате утакмицата усрана ебате.

И таке немамо крило незнам како не му дојде на памет на Пиоли да го пушти Тео крило а позади Далот да игра... Барем ваке дур го немамо Ребич и Леао крило

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ништо не влева надеж и верба во иднината како источноевропски тајкун што станал богат пред две недели :icon_lol:
Жена му у Молдавија ја лаже дека работи на бауштела у Њемачка.

По ова што се пишува околу договорот со Донарума, а веројатно има доста вистина, ќе биде тешко клубот да заработи на него.

Па и онака е тешко да се договори подолг договор, 4-5 сезони.

Додека му е агент свињата нема да може ништо, ќе продолжи на 2 години и после ќе бара 15милиони..нека го дадат во Англија некаде и готово.

Овој Јуцов и во фацата личи на преварант поголем од нашиот брат Јонгхонг Ли кој барем се уште не прати и навива за нас на твитер, каде и да се наоѓа. Треба да се сними филм за таа велелепна превара со кинеските пари во Милан, само господ знае што тогаш се дешаваше и кој све е уплетен.

Јес да Елиот ќе мора да продава кога тогаш, не верувам дека ќе им биде превише битно кому, ќе гледаат само да заработат многу појше отколку што потрошија и се надевам дека ќе имаме бар малку среќа и нема да паднеме в раце на некој ваков изузетно сумљив лик од факинг Молдавија.

На веб страната негова нема ни минимум информации кој е и како е има само соопштенија дека сакал да ги купи Вашингтон Визардс од НБА и Милан. И као препишани се соопштенијата едно од друго. Ликов којзнае и дали постои уопште. Информации за него и неговата компанија скоро и воопшто да нема.

Се знае само дека сакал да ги купи Милан, Визардс и ТикТок. Овој тачно ми личи на лик со милион лоши инвестиции и идеи во животот. Као некој кој играл пикадо 15 пати во животот и купува полу-професионални стрелици за пикадо од 40 евра зашто онака коа ќе оди здравје да игра пак, му требале да ги има, да се најдат.

Се растрчаа во прво, но кој ќе има сили да трча против Наполи!? :D

Имам чувство дека Салемакерс многу често и лесно добива картони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom