Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Раперот никако не се снаоѓа, во друга конкуренција и тим овој нема да изигра ни 5минути. Изгубен е и изгледа ќе биде Нијанг втор дел..требаше на Волвс или некој такви да им го продадат додека имаше некоја цена.

Меите е добар во средина, не како полушпиц кога го играше на неколку натпревари Пиоли..со Крунич е контра, него му одговара понапред да не игра толку повлечено.
Со Наполи ќе биде тешко, ако може добар резултат да извадат со овој тим би било супер..

Салемакерс почна пак да игра солидно, но изгледа има најлош шут од сите во тимот. :D

Никаков :) али напредна доста од кога дојде, има храброст да влезе 1на1 и доста помага во одбрана..секако ќе мора да бараат десно крило, Барбиката мора да лета летово.

Јас пак обратно мислам, Сале е лош веќе месец и повеќе уназад, добива по еден жолт на утакмица а прави уште минимум 2-3 фаули што се на раб на втор жолт/црвен. Јес да се залага, ама и Борини беше ист профил на играч и го кењавме. Некогаш не знае на кој дел од теренот треба да трча. Мора се подобри во ориентација и визија и да игра подисцриплинирано, не е се до трчањето. Ај ако не сега ќе му пишам порака...

Ни го напикаа што не дојде Киеза па сеа ќе гледамо кој е поарен дал Сале или Саму а никакво фајде од двајцата, Сусо знаеше играч да пројде со тоа финтичето негово овие ни тоа неможат... На лето првин нека ја решат таа позиција, напаѓач и замена за Хакан!

Сеа мора да се исплеска Наполи а Гатузо ќе ни помогне знам [emoji16]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Сале трча најдобро од сите. Трчање за кое треба да се воведи и награда во фудбалот, тој ќе ја добие првата златна нога во историјата на фудбалот.

Без Бенасер е поизгубен на теренот, џабе трча како мува без глава е.

Ни го напикаа што не дојде Киеза па сеа ќе гледамо кој е поарен дал Сале или Саму а никакво фајде од двајцата, Сусо знаеше играч да пројде со тоа финтичето негово овие ни тоа неможат... На лето првин нека ја решат таа позиција, напаѓач и замена за Хакан!

Кој ни го напика?
Негова желба беше таму да оди.

Не го споммувајте плачипичето на курвата торинска, 20 гола да даде џабе е со тоа кукање на секој допир и барање картон и за најситен фаул.
А за Сусо :facepalm: не одеше дечкото дефанзивно реално ко канцер делуваше на овој Милан, тотално незаинтересиран

Јас пак обратно мислам, Сале е лош веќе месец и повеќе уназад, добива по еден жолт на утакмица а прави уште минимум 2-3 фаули што се на раб на втор жолт/црвен. Јес да се залага, ама и Борини беше ист профил на играч и го кењавме. Некогаш не знае на кој дел од теренот треба да трча. Мора се подобри во ориентација и визија и да игра подисцриплинирано, не е се до трчањето. Ај ако не сега ќе му пишам порака...

Slicen tip na igrac e so Borini ali vo ofanziva mislam napredna, koga dojde ne vleguvashe ni vo duel ni nisto..samo nazad vrakjase na Calabria.

Leao da go prodadat i da investiraat vo Vlahovic bi bil najdobar poteg.

Kjaer izgleda nema da igra denes, kje go gledame Gabbia :)
Автоматски споено мислење:

Kjaer izgleda nema da igra denes, kje go gledame Gabbia :)

Aj be preku kurac so tie povredi. Mora nekoj da snosi odgovornost za ova.

Габиа Томори штопери. Ќаер пак се преебал

Само Кесие си гази и цела сезона игра на ниво.
Тука се Донарума, а сега Томори и Меите да сврзат неколку натпревари по ред.

Останатите еден чекор напред три назад.
Од ноември наваму најмалку по двајца фалат од одбрана и од напад.

Киеза зима поголема плата у Јуве од тоа што ние му нудиме сега на Донарума. Никој не не преебал сам си избра дечкото поголема плата, логично.

На Кјаер несмеат да рачунаат секоја втора е повреден..за на клупа и да помага е ок али да ти е прв избор тешко. Прв натпревар на Габија после неколку месеци..ќе биде лошо баш против Наполи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom