UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Лехехео Мехехесии

Џонтра добар е вака?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.141
Поени од реакции
19.539
Ја гледам со Француски коментатори, уживанција да ги слушаш, урлаат :)

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Вака да играа цела сезона друг муабет ќе беше. Нека го продадат Кампот ако треба само напаѓач да купат. Најслаба реализација у топ 5 лигите имаме.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.141
Поени од реакции
19.539
Оти играат толку повлечено Псж, нека не се филмаат оти можат да се сликаат на крај со оваа игра.
Да погодеше Меси ќе беше интересно ама Навас е копиљак, голманиште.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.149
Чоек, саат време на домашен терен игравте ПРОТИВ 10 ИГРАЧИ..
И дај кажете, пошо глеам многу јувентини истото го повторуваат, кој може да ви фаќа сеир, само навивачите на Порто ли? Дај опрајте се, прифатете сеир мушки бре, да му ебем матер..
Jас си кажав после првиот меч дека очекувам дека Јуве ќе испадне со некој 0-0 или 0-1 резултат (ме мрзи да го барам постот) и не очекував дека ќе дада три гола а сепак да испаднат. Од друга страна сеирот од Интерашите ми е исто ко шпон да дупи македонец за ракомет или кошарка зошто изгубиле од Данска или Шпанија 15-20 разлика а самите нив ги бива само за пеливанство.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Jас си кажав после првиот меч дека очекувам дека Јуве ќе испадне со некој 0-0 или 0-1 резултат (ме мрзи да го барам постот) и не очекував дека ќе дада три гола а сепак да испаднат. Од друга страна сеирот од Интерашите ми е исто ко шпон да дупи македонец за ракомет или кошарка зошто изгубиле од Данска или Шпанија 15-20 разлика а самите нив ги бива само за пеливанство.
Погрешно.
Сеирот од интерашите ти е исто ко швеѓанец да дупи германец за ракомет.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.149

Kajgana Shop

На врв Bottom