- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.254
- Поени од реакции
- 2.992
За да знаам да ја подесам да не треба да сум обучен во фабриката на Грее во кина?Tahikardi mahikardi Zlatko mislis znae da ja podesi kako da raboti . - ne znae.
И другиве изгледа на обука треба да појдат што им дуваат климите со 22С издув во мод греење...
И Амберот на @Ucrown го видовме со доста низок издув кога се фалеше дека му модулиралa ниско ама ај ќе речиш тоа на висока фан брзина човекот сакаше COP да мери да се пофали ама сепак мислам дека не е за оправдување издув од 33С на надворешна -10С.
За рамноправен ќе треба да појди на обука у Јапан... да му чепне јапанац у софтверот малуRamnopraven protivnik e na japoncite ic da ne se sekiras.
@DedaTrajko Еве како работи последниве 48h Хансол12ка кај мене, во 17m2 соба со низок плафон од 2.1m и PVC врата и прозори.
Последниве 2 месеца е поставена на Греење 24С и ауто-фан.
Најниско што сум ја видел е да слезе до 150w, aли тоа на кратко неколку минути како што може да се види на графинокот.
Не сум се погодил до неа во таков момент да кажам колку ладен издув има кога работи со 150w.....
Остатокот од времето кога надвор е топло и климата модулира... прави синусоида 500w-200w.
Преку ноќ очигледно решава да работи он-офф.
Последно уредено: